Reisiks pakkimine
-
Piipz
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 381 korda
- Kontakt:
Re: Reisiks pakkimine
Minu eesmärk on võimalikult mugavalt reisida. Kiirus polegi niivõrd oluline (aeglaselt sõuad...) kuivõrd see, kas ma joon enda keedetud kohvi ja oma grillitud vorste ja istun tooli peal telgi ääres, või söön kuskil tee ääres Ahmedi juures kahtlase väärtusega kohvi ja söön kassiburgereid
Ma umbes arvutasin kokku palju mul pakiruumi on
- 128 liitrit kohvreid, lisaks paagikott, telk, lebomatid ja tool veel eraldi. hädapärast veel seljakott ka.
samas, olgu mul ratas kui lai tahes, ma ikka mahun läbi, siin tulevad jälle endurokate eelised baikide ees
miks me saksamaal kiirteel ummikus passisime, oli see, et kõik polnud endurokatega. kindlasti ei ole mul suur kohvriruum sellepärast et ma tahan kellegiga võistelda. aga ilgelt mugav on küll 5 minutiga kõik asjad pakkida.
kõige valem asi mida minuarust pakkimisel teha saab, on kõik särgid, sokid, aluspesu ja mina ei tea, kasvõi matkanõud, ära triikida, et jumala eest täpselt kohvrisse ära mahuks. pärast tagasitulles kirud ja vihastad ennast neljaks, kui kõik nii kergelt enam sinna tagasi ei lähe. ja noh, viimane pikem tripp näitas, et teepeal tuleb veel asju juurdegi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.