Reisiks pakkimine

Kasutaja avatar

sang

Re: Reisiks pakkimine

Lugemata postitus Postitas sang »

Magamiskotiks soovitaks enda kogemusest nailontäidisega kotti, mille ekstreemtemperatuur on alla -10. Kui talviseks ööbimiseks ei lähe, siis alla -20 on suvisel ajal juba liiast. Lisaks soovitan osta magamiskoti lina. Selle suurim pluss: magamiskott jääb seest puhtamaks pikema aja jooksul (higistad lina sisse, kotti tuleb seetõttu vähem pesta ja kestab kauem). Kui kott ei ole kasutuses, siis kindlasti ärge suruge teda kompressioonikotti, vaid hoidke võimalikult vabana, siis ei väsi sooja hoidvad kiud nii kiiresti ära. Konkreetset marki ei hakkakski soovitama, aga hind ja kvaliteet kipuvad olema sõltuvas seoses, kõik sõltub võimalustest.

Küljealusena tundub isetäituv matt olema kõige mugavam kompromiss, kuid ta on kallis ning kardab vigastusi. Ma ise olen suutnud ühe ventiili lõplikult ära rikkuda, kui ventiiliots sattus korraks natuke liiva sisse, matti on lõhutud ka kivide otsas magades, lõkke äärest jm kuumast kehast tasuks seda eemal hoida. Ja ühe mu mattidest suutis kass paari osava käpaliigutusega ära augustada.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”