4-pütilistest kõrini, rääkige mulle Dakar-tüüpi tsiklitest
-
TDM
- Tsikkel: TDM 850 3VD, CRF250L, Gas280
Re: 4-pütilistest kõrini, rääkige mulle Dakar-tüüpi tsiklitest
Arvan, et teema algataja on saanud ühteist ikka sellest arutelust kõrvataha panna ja mõelda seda oma mõtet edasi. ![]()
Põhimõtteliselt ei ole mõtet vaielda kahe erineva suuna. võimalikud piirid olemasoleva tehnikaga ja vastavalt oludele tehnika!
Alati on võimalik soetada vastavale olule selleks disainitud tipptehnika, mis oluliselt kergendab sõitmist ka väga algelise sõiduoskusega!
Minule meeldib just see teine suund olemasoleva tehnika võimete piiride katsetamine ja oma oskuste kohandamine antud tehnika ja oludega ja sellepärast sai ka mõni aeg tagasi ostetud TDM, kuna tundus sel hetkel kõige suuremas ulatuses vastama minu sõiduplaanidega(metsarajad,kruus,asfalt).
Viimase hooaja pidev metsades ja männikul müttamist on ka tekkitanud ka mõtteid rohkem selleks otstarbeks tehtud tehnika soetamisele teiseks masinaks!(et ei oleks nii raske ja nii kallis kukkuda jne.)
Hetkel võin öelda et kannatab sõita TDM iga igal pool ja mulle meeldib(jõudu julgust ja oskusi ja mõistust vaja ainult)
.
Kui nüüd oma arvamus teemaalgatusse, siis pigem AT või ST, aga nii laia kasutusega, nagu kiirtee, pikem ots ja metsarajad väga head kõigeks ühe masinaga niiehknaa ei saa! ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.