Rahvaspordi litsents

Kasutaja avatar

haldjas
Tsikkel: honda/suzuki
Kontakt:

Re: Rahvaspordi litsents

Lugemata postitus Postitas haldjas »

lärm kirjutas:

Konkreetsed ettepanekud palun nüüd teie poolt ,sest homme helistan Bienele ja hakkan asju selgeks rääkima...

Minu isiklik pakkumine ja arvamus...
1- hind võiks jääda 1000eeki.
2- kärnataja saab selle litsentsi osta emf-lt ,mitte ei pea kusagilt mingit klubi otsima hakkama(eriti need kes ainult mönedel üritustel söita tahavad)
3.Rahvaspordi litsents ehk "kärnatajad" minu möistes

1. sõita saadakse köigil vöistlustel v.a emv ekv.

oma üritustel hakkan isiklikult kontrollima et kärnataja oleks kärnataja ja open ikka open klassis.Kiiremad mehed kellel head esiotsa tulemused ette näidata 2008a ,aga kes teevad kärnataja litsentsi -need kindlasti vötavad osa open klassis,et kärnatajetl ikka lõbusamaks ja huvitavamaks läheks
Loodan et köik möistavad mind
lärm

Jaanikese Motokeskuse nimel toetan seda igati ! Sees võiks olla punkt,et nn. päris litsentsiga sõitjad tohivad osaleda kõikidel võistlustel ( eraldi arvestusena) ,see annaks palju huvitavaid kogemusi ja uusi radu neile.Samas pole ju kellegile saladus,et nii mõnigi omab EMF-i litsentsi (nt.ringrada,supermoto,mäkketõus jne), aga soovib treeningu mõttes sõita väljaspool oma hooaega nt. kestvuskrossil-kuidas oleks litsentsi maksumus sel juhul ( litsents kehtib ju terve hooaja)?
Topeltmaksustamine oleks nagu liiast.

*kindlasti peaks sel juhul olema ka eraldi EMF-i poolne arvestus ka rahvaspordi klassis ( kui võetakse raha,peab ka punkte arvestama ja auhindu jagama hooaja lõpul ametlikul EMF-i autasustamisel, ning tunnustama parimaid rahvasportlasi ehk kärnatajaid siis.)

*kui EMF nõuab klubi, siis siin ma eriti probleemi ei näe-Eestis on küllalt klubisi,kes ka tasuta oma liikmeks võtavad.Ettepaneku võib teha,aga kui see saab nn.puksimise kohaks -oleks arukam minna kompromissile

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”