Reisiks pakkimine

Kasutaja avatar

Raitz

Re: Reisiks pakkimine

Lugemata postitus Postitas Raitz »

kalle kirjutas:

Selle balooni kohta tahtsin küsida, et kas sellist tavalises bensukas saada ka on? Sa vist varu kaasa ei võta, ruumi teema tundub päris oluline olevat. Muidu päris huvitav moodus, ainult et ma eelistaks toidu tegemise juures vahepeal käed vabaks ka saada ja lasta asjal nö ise tulel keeda.Kas sedasi põletit hoides tüütuks ei muutu?
Kk

Meil on neid balloone igal nurgal müüa, Prantsusmaal - Itaalias ma neid bensukates ei näinud, ilmselt tuleks mõni töörista pood seleks ülesse otsida. http://www.louis.de/ oli neid aga suisa erineva kujuga valida. Varu pole siiani jah kaasa võtnud. No mulle meeldib nö kiirelt ja kergelt reisida.
Näiteks tänavune 2 nädalase reisi asjade hulk ei põhjustanud vajadust vedrustuse eel pingutust ringi reguleerima hakata. Rääkimata selle maksimaalsesse asendisse keeramisest.

Hands free versioon näeb välja umbes selline:

Pilt
Pole küll minu põleti, aga mõte ei muutu, laod lihtsalt käepärastest vahenditest torni ja voilaa.... üldiselt tühi kruus ja 2 konservi on suht sobilik mõõt.

Öömajast rääkides, siis isiklikult eriti palju ei viitsi ette planeerida, välja arvatud vahel, kui plaanid kuhugi kindlasse kohta jõuda. Ajajooksul kujuneb välja selline kõhutunne, mille järgi öömaja leidmine üsna lihtsalt laabub. Siiani pole kunagi nii olnud, et ööbida või telkida kohe üldse ei õnnestuks, kuigi nalja on ka vahel saanud ja öömaja alles kell 3 öösel leitud või kellegi õunaaias telgitud. Mina olen loobunud säästu öömajade ja kämpade otsimisest. Ise olen umbes nii kahese toa hindasid vaadanud: alla 30 eur odav, 30-40 normaalne 40-50 kallis, aga vahel läheb loosi, kui ilm kehva või kindel plaan sellel õhtul katuse all ööbida. Üle 50 euri ma üldjuhul öö eest keeldun maksmast ja vaatan edasi.
Kämpade puhul on selleks normaalsuse piiriks mulle kujunenud 15-20 euri 2 inimise, telgi ja ratta kohta.
Ainus kord, mida ma mäletan, kus ma maja kõige kallima toa endale küsisin, oli mõned aastad tagasi Ukrainas, kus 2ne maja parim tuba koos garaasiboksiga tuli 120 eeku. Tavaliselt ma lepin odvama otsa majutusega.

Kui und ei tule loen lambaid ja nende 125cm3 postitusi

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”