Kergeid pükse?

Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Re: Kergeid pükse?

Lugemata postitus Postitas creativ »

Kontorirott kirjutas:

Tere.
Kui vaatad mõnd spordiülekannet, siis muuhulgas näeb sellist pilti, kus uisutajad soojendusdressi mahavõtmisel lihtsalt külje pealt pika tõmbluku lahti tõmbavad ja sedasi väga lihtsalt pükstest vabanevad.
Tekkis mõte - kas midagi samasugust ei ole kaherattalise seljas istujatele välja mõeldud? Kui ma põhiliselt liigun linnas, see tähendab - suhteliselt lühikesi vahemaid, siis oleks pagana tüütu igas punktis, kus kinni pean, ühel jalal hüpates pükse jalast sikutada. Sest näiteks kusagile poodi nendega sisse marssida - no ei viitsi nii palju higistada.
Samas on tunne, et peaks väheke oma nahka kaitsma. Optimaalne tundukski selline variant, et teksased all ja mingid suhteliselt õhukesed sõiduvarustuse püksid peal - nende põhiline eesmärk oleks see rebenemiskindlus, mida teksastel pole - et kui läheb liu-laskmiseks, siis ei raspeldaks nahka liiga ära.
Mul on udune oletus, et üks vastuväide sellele mõttele on see, et kirjeldatud pikk tõmblukk on ebaturvaline element? Esiteks võib see lukk, kui paksem koht, ise mulle haiget teha, kui naha ja asfaldi vahele jääb? Teiseks võib see lahti rebeneda ja siis on mul ikkagi paljas tagumik asfaldi peal?
Alternatiive? Mingeid pükse, mida suht lihtsalt üle ketside kätte saaks?
Kui küsimus tundub tobe, ärge väga kõvasti lööge. Ma alles algaja, soetasin peaaegu 20-aastase vahe järel uuesti kaherattalise. :?

mõte on väga hea mida isegi mitmeid kordi mõeldud. et tsiklit tööpäeviti asjaajamisel mugavamalt ja praktiliselt kasutada, oleks selline eririietus mida lihtne selga panna ära võtta, vägagi praktiline. tihti jääb tsikkel koju seisma, sest hakata ennast spetsiaalselt riietesse toppima ja hiljem kusagil kontorikoridorides higistada, on jube ebamugav. olgu need riided nii hingavad ja kallid kui tahes, on nad mõeldud niivõrd erineva keskkonna tarbeks ja see mis sõiduajal ok, osutub kinnises ruumis +20 kraadi juures meeletult palavaks.
jope annab üldjuhul lihtsalt seljast ära võtta (koos kaitsmetega mis jopesse integreeritud), siis pükstega on just probleeme. ja eeskujulik on kanda ka kaitsmeid.
seni on minu arvates ainuke lahendus sõidupüksid mis nii väljanägemiselt kui ka sõidutehniliselt on universaalsed, omavad integreeritud kaitsmeid ja kindlasti võimalikult suurte, reguleeritavate tuulutusavadega, mida on siseruumis võimalik effektiivselt kasutada. aga selliseid pole kohanud mis vastaks eelnevale aga oleks lisaks veel lihtsalt jalast eemaldatavad ilma saapaid jalast võtmata.

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”