Rahvaspordi litsents

Teema algataja
lärm
Tänatud: 1 kord

Re: Rahvaspordi litsents

Lugemata postitus Postitas lärm »

mina olen küll missos peaaegu köik etapid kaasa söitnud :D .Mind ennast hullult huvitaks et Missosse vöiks ka köik openi sõitjad tulla.Esiteks oleks lahe vaadata kuidas paljud mitte openi mehed neist sellistel mudastel radadel kiiremad on :D Iseasi kui palju neid sinna tuleb .Mina ja Meeru käime missos vägahea meelega ja see aasta pole seal ka mingeid piiranguid tulgu kes tahab.Lahe oleks ju kui ka Missos oleks hulga rohkem söitjaid peal ,eriti pärast seda kui mul isiklik ajavõtusüsteem peagi kohale jõuab ja mida ma ka Missos meelsasti kastuda tahaksin.Eks hr Peegel teab ise kuis nende asjadega lood on ...

To:Iso...
Ära ainult loe raha et palju seal ja seal läheb vaid mõtle ka selle peale et oled kindlustatud kõikidel neil võistlustel."ÕNNETUS EI HÜÜA TULLES"
Ja neid võistlusi on ikka palju rohkem 2009 aastal kui sa üles lugesid arvan et koos missoga oleks u 15-20 tk kus rahvaspordi kaardiga söita saaks rahulikult.
Minu omi on juba 5tk pluss valga ,turba tund,muhu motomärul 2x,mõedaku jne ja veel igasugused külakrossid mis emfiga kooskölastatud jne jne.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”