Rahvaspordi litsents

Kasutaja avatar

kaval
Tsikkel: rattatuu
Kontakt:

Re: Rahvaspordi litsents

Lugemata postitus Postitas kaval »

hannes kirjutas:
kaval kirjutas:

ühekordne litsens plus stardi maks on olnud 600,mina küll ei mäleta,et oleksin kunagi 1100 eest sõitnud :roll:

:wack:
Sa räägid praegu Lärmi kärnatamistest või kõigist Eestis peetud sõitudest?
Süveneks nüüd natuke teemasse ja teeks mõned asjad enda jaoks selgeks. Ühekordne kindlustus, mida Lärm litsentsita meeste eest maksis summas 200 krooni per kärss ei ole seesama asi, mis on ühekordne litsents hinnaga 600 krooni. Tõenäoliselt oleks Sind selle ühekordse kindlustusega EKV või EMV etappidel pikalt saadetud. Uuest aastast, kui ühekordset kindlustust enam ei tehta vaid pead soetama omale rahvasportlase kaardi, saadetakse samuti sellega EMV või EKV etappidelt pikalt. Lihtne?
Illuka kestvussõidul on kõigile võistlejatele stardimaks 500 krooni. Selle eest saab starti. Kellel litsentsi ei ole, ostab omale ühekordse kindlustuse. MITTE LITSENTSI!!! Stardimaks ühekordse kindlustuse hinda ei sisalda! Järgmisel aastal seda võimalust enam olema ei saa.

ENZO kirjutas:

Uuest aastast maksad 500.- stardimaksu ja 600,- ühekordse kindlustuse eest.Kokku 1100.- iga sõit+muud kulud........selle raha eest kannatab vabas looduses päris pikka aega ringi kärnatada.

ENZO siin ei ole kaa püüdnud teemasse süveneda... Aga tõepoolest, selle raha eest saad vabas looduses paugutada küll. Aga teistega mõõtu võtta ei saa.

Ma mõnes mõttes jagan Mella arvamust, aga mässu ei õhuta. Tõepoolest oleks kena teada, mida siis võistleja oma litsentsi eest lisaks kindlustusele veel saab? Mida saab klubi oma liikmemaksu eest? Ja on veel terve hulk küsimusi, aga need ehk mõni teine kord mõnes asjakohasemas teemas.

ei ütleks,et sa süvenesid teemasse,loe teema algusest lõpuni läbi,kes ütles,et ühekordset litsensi enam ei tehta :shock: loe esimene postitus läbi mis selle teema alustas (togi) ma ei ole kunagi rääkinud ühestki sõidust mis oleks seotud EEMEHVIGA vaid ikka kärnatamistest(kuigi kaks korda olen ka sakut sõitnud (crash) kuid kordagi pole üle 6 soti maksnud) :ner: süvene uuesti teemasse

ja seda pole mina välja mõelnud ,kuningas Biene pakub 6 soti eest ühekordset litsensi !!

http://www.arcar.eu odavad rendiautod al.5 euri päev
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”