Rahvaspordi litsents
Re: Rahvaspordi litsents
mx77 kirjutas:Olete te niiväga veendunud, et teie isiklikud elukindlustused korvavad mootorispordivõistlustel tekkinud kahju?
Ma käisin kunagi Ergost küsimas ja mulle tehti küll pakkumine hoopis teiste hindadega kui tavaelukindlustus.
Korra asja uurides sain selgeks, et motosportlastele on mingi viikohalise numbriga kidlustustoode olemas, et maksad 10 000 pluss kindlustusele igaastaseks preemiaks. Ja siis on kndlustuskate olemas ka väiksemate vigastuste ja treeningsõitude tarvis. Et siis võiks nagu kinnisele rajale ka pöörata (kuigi kindlustusagent mulle seda ikka 100%liselt ei kinnitanud, et kindlustus ka Männiku Tankodroomil kehtib, kui ma seda täpsustavalt küsisin. Aga ta võis ehmuda sõnast "tank").
Kunagi püüdis sweatbank mulle bljää-tinast krediitkaarti elukindlustusargumendiga müüa. Küsisin täpseid tootetingimusi ning seal selgus et kindlustajaks AIG ja et kuni 125 kuupi kaherattalisel ning avalikel teedel sõites on elu kindlustatud. Nii et näiteks Kullokas saaks seda kasutada eeldusel et ta peale kukkumist oma 125-se Husquarna suudab veel avaliku tee peale lohistada. Aga mis on üle 125 kuubi, siis kindlustuskatte alla ei lähe. Lisaks on enamikus neljakohalise aastapreemianumbriga elukindlustuslepingutes kirjas kindlustuskatet välistava tingimusena "ekstreemsport või sellega sarnane tegevusala". Kas kindlustusfirmal tekiks probleeme et tõestada, et kärnatamine võiks olla ekstreemsprodiga sarnane tegevusala? ![]()
Nii et see kindlustuskate EMFilt, kuigi närune, on vajalik korraldajatele, et ei tekiks mingit nõudeõigust, või jama, sest kindlustused olid puudu. Ja võistlustel kehtivat kindlustuskatet mujalt nii odavalt saada on küll pea võimatu.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.