Rahvaspordi litsents
-
2stroketaliban
- Tsikkel: Suzuki RM250K8
- Kontakt:
Re: Rahvaspordi litsents
tegelt see 1000.- hooaja eest pole ju paha,võistlusi rohkem kui küll. Motokrossis on juba mitu aastat hooaja litsents 2000.- ja ühekordne 600.- ning lisandub osavõtutasu 400.- ja kui ei ole eelregistreerinud siis +200.- lisaks ehk siis heal juhul võib üks võistlus maksma minna 1200.- ja siis saad 3korda 15min põristada aga lugu ju järgmine ,et kui ma tahan seal sõita siis ma maksan (tegelt on see süsteem ammu juba toiminud,varem sai motokrossi ka nii sõita et tegid ise elu kindlustuse ja peale kuid ajapikku osutus litsens soodsamaks kui normaalne kindlustus) ja kui ei taha treenin litsentsita;käin kolma ja neljapäevakrossil või lähen MMM ile.Nii ,et kui sa juba näiteks 6võistlusest osa võtad siis on see 1000.- suht olematu ja sa ei pea endale ise mingeid imekindlustusi välja sebima.Samas nagu ma aru saan siis jääb ju ka litsentsi vabu üritusi.
Ainuke asi millega EMF pange pani oli minu meelest hobisarja ära n*ssimine kuna nad ise pole mitu aastat midagi sellist teinud siis ei tähenda see et peaks teistele jalga ette panema,oleks võinud ju samasuguse kompromissi peale minna.Hirm ,et kõik üle jooksevad oleks tänapäeval asjatu sest võin kihla vedada ,et paljud harrastajad oleks sõitnud mõlemat sarja valides rohkem äkki asukoha järgi vms.
CZ500.. Cagiva wmx250.. KTM sx250.. Yamaha yz250.. Yamaha yz125.. Suzuki rmz450.. Suzuki rm250.. Suzuki rmz450.. 450.. 450..jne
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.