tsiklipesu! milline pesuaine?
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 1043
- Tsikkel: Kawasaki Versys 650
- Tänanud: 6 korda
tsiklipesu! milline pesuaine?
Soovitage mõnd norm hinnaga head pesuainet, millega saaks puhtaks nii tsikli kui auto. Ehk siis kui kellelgi teatud margiga kogemusi ja teavad soovitada, kust seda leida võiks, siis ootaks inffi!
Saan aru, et enne survepesuriga uhamist tuleks ratas siis selle pesuainega üle piserdada või vajab veel mingit nuustiku/harjaga küürimist? Kuidas oleks üldse kõige õigem tsiklit pesta? Andke tuld!
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
Re: tsiklipesu! milline pesuaine?
mina kasutan seda mis pesulates.
vist on van der knox
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
parim, mida minu silmad on näinud : Castrol pritspudelis tsiklipesuaine. Aga odav see pole
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
417 kirjutas:mina kasutan seda mis pesulates.
vist on van der knox
ostsin aednike mürgipritsi ja teen vähe kagema segu ja teeb tiptopppuhtaks
kärcheri leotaja on ka väga hea,20L konsentraat mida segatakse 1:4 ja hind oli stokkeris vist 1200 ,kasutan seda nii auto kui ka tsikli pesuks,väga hea tulemus alati,ka saapad lasen sellega alati ennem pesu üle,
see oli visthttp://www.stokker.ee/products/product/553487/ ... RM_81_20L/ , ei viitsi garaaši minna ,et üle vaadata
hind ka vähe krõbedam kui mäletasin
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Endal head kogemused Motuli (vist oli?) MotoWash pritsuga. Aga siiski oli sellel ka miinuseid. Oleks tahtnud mingit natuke vängemat ikkagi.
Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!
-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
Würth-i see Tehopesu sobib ka segu peab natuke tugevama tegema kui pakendil kirjas.
Päärn
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 371 korda
- Kontakt:
See van der knox cherry on väga hea stuff.
10 liitrit peab vastu around 2 aastat, kui on pidevalt vaja 3 ratast pesta. seega arvestage ise, kui suur juurdehindlus on tegelt statoili valmissegudel.
20 liitrist kontsentraadist (around 800 eeki) saab 1:50 puhul umbes siis 1000 liitrit valmissegu, se teeb liitri hinnaks siis 80 senti. Statoilis on vist mingi 50 - 70 eeki liiter, seega statoilist keemiat ostes maksad sa ligi 100x rohkem ning ei ütleks, et see cherry kehvem on. Talvel, kui ma näiteks autot oma garaazhi ees pesta ei saa, siis olen võtnud aiapritsiga seda kaasa, kui olen kuskile automaatpesulasse läinud, reeglina peale pikemat sõitu meie pesulad väga head tööd ei tee, kui lisavahendit ei kasuta.
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
kaval kirjutas:kärcheri leotaja on ka väga hea,20L konsentraat mida segatakse 1:4 ja hind oli stokkeris vist 1200 ,kasutan seda nii auto kui ka tsikli pesuks,väga hea tulemus alati,ka saapad lasen sellega alati ennem pesu üle,
see oli visthttp://www.stokker.ee/products/product/553487/ ... RM_81_20L/ , ei viitsi garaaši minna ,et üle vaadata
hind ka vähe krõbedam kui mäletasin
see vahend on tõeliselt hea.. pesuharja pole vajagi kuid eeldab ikkagi survepesuri kasutamist. tava trassisurve ja aiakastmispüstoliga annab seda vahendit ja mustust maha saada. autot hea pesta, tsikleid penud siiani autosampooni ja ja harja abil.
-
Piipz kirjutas:See van der knox cherry on väga hea stuff.
10 liitrit peab vastu around 2 aastat, kui on pidevalt vaja 3 ratast pesta. seega arvestage ise, kui suur juurdehindlus on tegelt statoili valmissegudel.
20 liitrist kontsentraadist (around 800 eeki) saab 1:50 puhul umbes siis 1000 liitrit valmissegu,
krt mul vist tunne et teen liiga kange segu, ma teen nii pooleks või veerand kontsentraati ja kolmveerand vett
lasen mürgipriotsiga peale ja siis üks viie minuti pärast survepesuriga maha.
Karupoiss kirjutas:Endal head kogemused Motuli (vist oli?) MotoWash pritsuga. Aga siiski oli sellel ka miinuseid. Oleks tahtnud mingit natuke vängemat ikkagi.
mul see motul ei töötanud kohe üldse. selline väga keskpärane aine.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Otsige üles selline firma T-Puhtaks OÜ (asuvad Bussikoondise hoovil).
Neil on selline pesuvahend nagu Turbo. Siiani parim kogemus krossirataste pesemisel. Biolagunev, ei haise võikalt (saab kasutada ka siseruumides) ja peseb tõesti hästi. Hind oli 20L kankul kuskil 600, aga saab ka liitri kaupa.
Deltafors on väga hea pesuaine, kannad peale, ootad mõne minuti ja lased survekaga maha ja ei mingit harjaga hõõrumist pole vaja.
Müüakse K-Rautas 3L plännites, 100eeku maksis umbes , kontsentraat, lahjendad 1:3 väga määrdunud pinna jaoks, tavapesu 1:6.
Mingi looduslik asi on, kunagi lasin kogematta silma ei hakanud isegi kipitama nii et värvi ei tohiks kahjustada.
mx77 kirjutas:Otsige üles selline firma T-Puhtaks OÜ (asuvad Bussikoondise hoovil).
Neil on selline pesuvahend nagu Turbo. Siiani parim kogemus krossirataste pesemisel. Biolagunev, ei haise võikalt (saab kasutada ka siseruumides) ja peseb tõesti hästi. Hind oli 20L kankul kuskil 600, aga saab ka liitri kaupa.
Krossikate pesemiseks see vast sobib jah, aga värvitud pinna mattistab see aine igaljuhul ära. Esimese korraga kui väga likku ei jäta siis võibolla mitte, aga pideva kasutamise korral kindlasti.
DELTA FORCE (krt. nigu usa äkksnnvilm kõlab) on siga hää, eriti kui kuskilt päris tugevat kontsentraati leiab (Tartus müüb Falleroon),
see võtab tõesti igasugu mustust maha. Aind ettevaatust amuliiniumdetailidega, kui need liiga kaua leos siis lähevad rõvedalt matiks-tuhmiks, aga igastahes toimib kut ants. Et tavapesuks kõvva lahjendada...
-ints-
jannuhellu kirjutas:mina kasutan selleks pesunaist!
kas leotamiseks või pesuks ?
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
kõigepealt üks kõvem pesu nuustikuga ja seejärel kuivatus toplessiga!!!!
vot
aga il usaid jõule kõigile!
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
mella kirjutas:parim, mida minu silmad on näinud : Castrol pritspudelis tsiklipesuaine. Aga odav see pole
Uus on nüüd igatahes valge, vahu moodi ja peaaegu lõhnatu. See mida mina ka kõige paremaks pidasin oli selline mürk roheline. Uus valge võttis küll putukate jäägid ja rasvad jube hästi maha, aga ei tea mida teeb õlisema värgiga.
-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
ikka oleneb milline on puhastatav/pestav pind, kui värvkate on korralikult "peegliks"poleeritud, saab ka ainult veega või enam-vähem suvalise pesuainega puhtaks.
ei kehti krossikate ja teiste liiva/mudamasinate kohta.
ostsin k-rautast DELTA FORCE leotusaine, 5L maksis 135 krooni. parem kui eelmine.
küsimus, kuidas leotusainet peale kannate? nii autole kui ka tsiklile.
endal oli survepesuriga kaasas 0,5l kopsik, mille saad ühendada pesuri külge, mis vahekorraga aga segab, seda ei tea, pole pabereid ka alles, kust uurida.
või kuidas see kõige õigemini käib?
-
Piipz kirjutas:mürgiprits on selleks kõige parem
mina ostsin 3 liitrise bauhoffi ajakaupadest
pumpad surve sisse ja ok
mingi paarsada vist maxis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.