Kiiruseületamise karistused karmistuvad.
Re: Kiiruseületamise karistused karmistuvad.
Täeiesti nõme, öelge mis tahate. Juba siis kui jalgrattad sõiduteele kamandati vaatasin et see seadus on küll mingil rahaaukude lappimisotstarbel tehtud. Nüüd siis see. Kui tahta mitte trahvi saada ja rämedalt kohe siis peab sõitma 30 alas 25 km/h nii igaks juhuks et vältida mente kes sulle meelega keerata nüüd tahavad.
Mõni mees siin õigustab veel ka selliseid seadusi, ma küsiks et palju sulle plekitakse selle eest ???
Kuigi jah, mujal on ka seadused segaseks läinud siis no ei pea ju järgi ahvima seda.
Loogiline et mina ei saa midagi muuta ja võin ainult arvamust avaldada aga sõna otses mõttes on midagi kapitaalselt korrast ära kui pead spidomeetri näitu nii piinliku täpsusega jälgima hakkama. Ei propageeri absoluutselt kimamist aga see KUNI 20 km/h kiiruseületamise on selline asi millega saaks terve Tallinna autojuhid rahast tühjaks imeda. Ja ärge tulge palun mulle seda mendijuttu rääkima et ise tuleb jälgida ja bla bla bla. See pügal on AINULT rahasaamise otstarbel ja kõik.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.