navigatsiooniseade
-
creativ
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
Re: navigatsiooniseade
ants01 kirjutas:Kuulge kodanikud!
Kas keegi on kasutanud oma rattal tavalist kepsu, mis ei ole spetsiaalselt kaherattalisele mõeldud?' Ma ei saa aru, miks ma peaks maksma pea 3X rohkem, kui normaalse auto GPS'i eest? Kui ilm nats karvasem on, tõmbab mingi kondoomi üle ja tuld! Need BT ja muud jurad mind ei huvita, peaasi, et näitab, kus ma olen ja kuskohast veel miski metsa-, kruusatee läheb!
Hõissa
asi on kasutusmugavuses ning töökindluses. ekraani loetavus sõltuvalt ilmast ning käsitlemine kindas käega on suur erinevus. ja muidugi ilmastiku ning põrutuskindlus. see viimane ei pruugi siiski erinevuseks olla...
kinnitusviis on ka oluliselt erinev.
paagikoti häda on minu meelest see et ekraan jääb suht nina-alla ja pead vahtima liiga alla ja kui päike paistab siis mitte sittagi seal paagikoti kile alt näha ei ole kuna ekraaninurk valguse suhtes on kehv.
Motomarketis müüakse spets vutlareid (mingil määral ka sademete kindlad) mida saad kinnitada paremasse nägemisulatusse nt lenksu külge või kellade lähedusse. kinnitussüsteemi peab siiski ise välja mõtlema
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.