Kust saab Philips Motovision pirne?
-
creativ
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
Re: Kust saab Philips Motovision pirne?
möödunud suvi sai siin 4 HID pirni oma LC8-le külge kruvitud. originaalis pooltuli ja siis 3 väikest Hella lisatuld millest üks udukas laia vihuga ja kaks kauget. 4 ballasti ära peita oli muidugi kõige suurem nipp. Tõeline Trikimehe tase, et see õnnestus!
aga...tundub et ega see tavareflektoris olev HID ei ole vist päris see mis luubi sees. et effektiivsus on madalam. või mulle lihtsalt tundub? oskab keegi kommida?
ja siis veel see et on olemas HID autodele mõeldud ja siis motokomplektid, millel väiksem ballast. Ja sõbral see motoversioon ütleski paari päevaga üles. Diiler vahetas muidugi välja.
Minu diiler teadis rääkida et motoversiooni ballastid oma väiksuse tõttu pididki kehvad olema ja kiirelt rikki minema. Soovitas igaljuhul auto omasid.
Saigi siis oma pillile need suured kobakad ballastid gondli [Motobot: õige on "gondli"] alla mingi imenipiga ära paigutatud.
Kui ma kogu selle laksu põlema panen siis võin vastutulevatest kasvõi röntgenpildi teha. päris kreisi valgus on.
ega tavaliikluses polegi selle komplekitga midagi peale hakata aga metsas on lõbus. nagu päeval sõidaks ![]()
tavaliste halogeenidega ei veaks vist sellise tuledekoguse juures väljagi. koormus läheks liiga suureks. 4x55=220 või siis 4 x35= 140 W
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.