Kiiruseületamise karistused karmistuvad.

Kasutaja avatar

necromany
Tsikkel: Honda vfr 800 vtec

Re: Kiiruseületamise karistused karmistuvad.

Lugemata postitus Postitas necromany »

creativ kirjutas:
esil kirjutas:

mnja, kogume riigi kassat, vaadake tänast päevalehte seal artikkel "pärast liiklusseaduse muudatuse
jõustumist 27. dets. määras politsei esimese nädalaga trahvi 1245 inimesele kogusummas
1092780......`need oli kiirmenetlusega veel tehtud põhi laks on veel tulemas :lol: . eesti
oskab ainult sita koguda enda mütsi alla heade asjade kogumine ei tule kuidagi välja. Totruse alla
paneks selle juba et riik (euroopa liidu nõue oli vist) peab mingiks aastaks teede surma saama 110
inimese piirile, jne. nende totruste kohta võiks lausa raamatu kirjutada.

parima uut aastat kõigile

nädalaga mill= aastaga 52 milli. kust see ülejäänud tuleb??
ma ei saa aru mille alusel seda eelarvet tasakaalu viiakse? et vaatavad lambi pealt ja siis panevad midagi kirja. kust krdi kohast see 800 mill kokku tuleb?? see on ju ometi sisse kirjutatud juba. seega on 2009 aasta eelarve täitumine juba praegu ebareaalne.... Vot on riik!! :wack:

Eelarve ei tule nagunii kokku, juba praegu arvatakse juu, et 4 miljardit või rohkemgi jääb puudu, kui eelarvet kokku ei tõmmata.

sang kirjutas:

Mul ei ole politsei vastu otseselt midagi, aga nende m'nnipeade vastu kül kes seadusi mõtlevad ja trahve suurendavad. Meie Eesti on üks perse kukkunud riik.

Juhin tähelepanu, et need m'nnipead valisid sa ise viimastel riigikogu valimistel. Ah ei käinud valimistel? Oma viga, saidki sellised, keda sa ei taha. Järgmine kord loodetavasti lähed siis valima, seniks aga shut the fuck up.

Sa tahad öelda, et Savipäts oleks asja paremini teinud või keegi teine? Mis tehtud see tehtud, ma küll ei usu, et teised oleksid ka selliseid asju ette näinud ja 2008a eelarve paremini teinud. Shit happens ja loodame, et elame ikka kuidagi selle 2009 a enam vähem üle.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”