Mammutid rajale
Moderaator: Moded
-
kõrtsmikumolu
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Re: Mammutid rajale
Kas ma saan õigesti aru, et kevadel tuleks Kõrtsiteel kruusakate rada raskem teha? ![]()
kõrtsmikumolu kirjutas:Kas ma saan õigesti aru, et kevadel tuleks Kõrtsiteel kruusakate rada raskem teha?
Kuigi osalenud VEEL pole aga üritaks osaleda nüüd järgmine kord.....alati on finatsi taha asi jäänud millegipärast:(
Aga ma usun, et kes osalenud ja selles teemas sõna võtnud siis vist nõustuksid Sinu ettepanekuga:D
RaPtile kirjutas:Soodlas läheks asi natuke liiga raskeks kui ära eksida kuskile
Jah nõustun Sinuga....olen isegi ühekorra üksinda kinni istunud:D Hea, et oli käsivints kaasas.
Kui Sa mõtlesid seda, et kuhugi kinni jääda vmt võib:)
Aga eksimisvõimalust ma nii väga ei näe....esimene aasta sai seal ilma kaardi ja kepsuta sõidetud aga alati sai kuhugi välja jõutud:)
// Endised: Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; GasGas FSE450 ; Sherco SEF-R 300 ; Voge 300 Rally
kõrtsmikumolu kirjutas:Kas ma saan õigesti aru, et kevadel tuleks Kõrtsiteel kruusakate rada raskem teha?
Jäta asjasse mittepuutuvad meelelahutused vahelt ära ja lisa tsikliga seotud lisakatseid. Näiteks tsikli lükkamine või tagurpidi juhtimine.
Kuna viimane kord olla seal lausa jahilaskmist tehtud, hakkab minu jaoks asi loteriid meenutama, nagu ka Motokoera viimased võistlused. Ntx saapaheide ![]()
Kui ma selliseid asju tahan teha, lähen kusagile külasse jaanipäevale.
tänavu, kui sõber kutsus kõrtsiteele, läksime kohe metsaklassi, mina oma mammutiga ning sõber LC4-ga. kõik teised osalejad olid kergetega. päris naljakas oli, kuna sai esimest korda pehmes metsas liigeldud, kus muda põlvini9 ![]()
kui jäta viimasel kõrtsitee metsarajal mõned raskemad metsapuntkid välja ning vb natuke rohkem kruusa, oleks minu arvates väga okei. see eeldab mammutidele kärna, tänavarehvidega läheb raskeks.
samas, kuuldavasti oli tänavu metsa all üsna kuiv. igatahes pool kruusa, pool metsa (y)
ainult kruusa nühkida on igav.
Piipz kirjutas:Mella ei oska püssi lasta:
Laskmises on kooli ajal kuldmärk
Aga iga asi omas kohas.
Kui järgmisel korral oleks liiter viina aja peale, siis läheb raskeks.
Kui lubate aastalõpupiduselt (st mitte väga tõsiselt) fantaseerida, siis teen ettepaneku võtta formaadi aluseks Geodashingu väljapakutud punktid. Lepiks kokku, et maist septembrini iga kuu esimese laupäeva jooksul läbivad osalejad võimalikult rohkem neid punkte. Aega oleks päikesetõusust päikeseloojanguni, aega hakataks arvestama esimese punkti võtmisest (tõestuseks GPSi logi). Kuna tavaliselt asuvad need punktid kuskil võsas, siis piisab lähimat teed pidi kõige lähemalt jõudmisest (tõestuseks GPSi logi). Et mammutitel jms lõbusam oleks, võiks anda handikäpa-punkte/minuteid mitteasfaldil punktide vahel sõitjatele (tõestuseks GPSi logi). Automaatselt disklafitakse kõik, kel kulus kahe punkti vahel puhast sõiduaega vähem kui oleks kulunud selle maa läbimiseks 90 (või 80 või 70) km/h (tõestuseks GPSi logi). Võistlus näeks välja nii, et huvilised registreeriks end kuskil (veebipõhiselt), sõidu lõppedes annaks samal moel teada, mis punkte võtsid ja mis teid läbides ning tõestuseks riputatakse avalikult üles ka oma GPSi logi, kuu aja jooksul on kõigil õigus protesteerida teiste punktiarvestuse, raja- ja kiirusevaliku üle. Võidab see, kellel on aasta lõpuks kõige rohkem punkte läbitud.
Kas selline isereguleeruv ja GPSi logidel põhinev võistlusformaat oleks liiga utoopiline ellu viia? Any Commments?
Mella on viimasel ajal liigapalju võistlema hakanud ja unustas vist ära, et kõrtsitee pole päris selline üritus, kus on "litsents" ja "open" ja "veri ninast" kihutamine ![]()
mella kirjutas:Jäta asjasse mittepuutuvad meelelahutused vahelt ära ja lisa tsikliga seotud lisakatseid. Näiteks tsikli lükkamine või tagurpidi juhtimine.
Kuna viimane kord olla seal lausa jahilaskmist tehtud, hakkab minu jaoks asi loteriid meenutama, nagu ka Motokoera viimased võistlused. Ntx saapaheide
sang kirjutas:Kas selline isereguleeruv ja GPSi logidel põhinev võistlusformaat oleks liiga utoopiline ellu viia? Any Commments?
Võtan GPS logi, teen muudatused, lükkan masinasse tagasi. Tsiklit ei pea garaazist välja lükkamagi ![]()
Andmetöötluse imetabased võimalused ![]()
-
garmm
mella kirjutas:kõrtsmikumolu kirjutas:Kas ma saan õigesti aru, et kevadel tuleks Kõrtsiteel kruusakate rada raskem teha?
Jäta asjasse mittepuutuvad meelelahutused vahelt ära ja lisa tsikliga seotud lisakatseid. Näiteks tsikli lükkamine või tagurpidi juhtimine.
Kuna viimane kord olla seal lausa jahilaskmist tehtud, hakkab minu jaoks asi loteriid meenutama, nagu ka Motokoera viimased võistlused. Ntx saapaheide
Niisugune see ajalooline enduro tegelikult ongi. Täpsuslõigud, püssilaskmine, granaadivise, 100 m seisva mootoriga sörki ja siis kahe päeva peale kokku ka 20-30 km paugutamist ka. Tegelikult Arust Aegviidu poole, polügonil, kannataks täiesti niisuguse ürituse ära teha. Kogu jamps on aga selles, et kui krossi puhul on kogu üritus suht ühe platsi peal ja korraldajaid/kohtunike hullult palju pole vaja siis enduro on nagu ralli, iga katse st ja fin oma meeskond ja see vägi kõik mööda metsa laiali. Orjenteerumine, mida sang välja pakub on tegelikul palju lihtsam teha, kui võltsimisvõimalused saaks ära nullida.
-
kana
Raja ideesid, kuigi too seal on linnas püsti pandud http://www.honda-cb750.org/blog/2008/09 ... romaniacs/
Sry kui on vana info, mulle ei olnud
Spiraali moodi laudteed üsna keerulised sõita vist, on selliseid Eestis ka üles pandud?
garmm kirjutas:Niisugune see ajalooline enduro tegelikult ongi. Täpsuslõigud, püssilaskmine, granaadivise, 100 m seisva mootoriga sörki ja siis kahe päeva peale kokku ka 20-30 km paugutamist ka.
ega sa juhtumisi NL aegseid sportmänge ei mõtle?
-
garmm
mella kirjutas:garmm kirjutas:Niisugune see ajalooline enduro tegelikult ongi. Täpsuslõigud, püssilaskmine, granaadivise, 100 m seisva mootoriga sörki ja siis kahe päeva peale kokku ka 20-30 km paugutamist ka.
Aga tee mis tahad, kõik uus on hästi ära unustatud vana. ![]()
-
yeekim
Teema algataja - Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 708 korda
- Tänatud: 464 korda
garmm kirjutas:mella kirjutas:garmm kirjutas:Niisugune see ajalooline enduro tegelikult ongi. Täpsuslõigud, püssilaskmine, granaadivise, 100 m seisva mootoriga sörki ja siis kahe päeva peale kokku ka 20-30 km paugutamist ka.
Aga tee mis tahad, kõik uus on hästi ära unustatud vana.
Militaar-kulinaarne võistlus "KOKAPOEG" ![]()
-
hannes
- Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
- Tänatud: 1 kord
Minu meelest on isand Sanga poolt väljapakutud ideel jumet! Seda natuke edasi arendades, näiteks lisades digifotograafia imetabased võimalused, saab hõlpsalt elimineerida ka kõikvõimalikud petuskeemid. Mella jutule vastaks, et kui ma lähen sõitma-orienteeruma, siis eelkõige iseenda jaoks. Võistlusmoment sealjuures on teise(kui mitte üheksanda)järguline. Kui nüüd võtta mingi ajaperiood, näiteks 01.05.2009 kuni 30.09.2009 mille jooksul tuleb üles leida N punkti lehelt http://www.geopeitus.ee/?p=300 (a la igast maakonnast vähemalt X tk või midaiganes) läbides võimalikult suure osa trassist mööda tolmuvaba katteta teid...
Loomulikult saab soovi ja tahtmise korral vahelduseks erinevatel polügonidel, krossi-ja maastikuradadel lisakatseid korraldada
Kas on vabatahtlikke, kes asja orgunnimise enda peale võtavad? Sang kui initsiatiivinäitaja saab niikuinii "karistatud"
aga kedagi on veel kindlasti vaja!
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
mella kirjutas:sang kirjutas:Kas selline isereguleeruv ja GPSi logidel põhinev võistlusformaat oleks liiga utoopiline ellu viia? Any Commments?
Võtan GPS logi, teen muudatused, lükkan masinasse tagasi. Tsiklit ei pea garaazist välja lükkamagi
Andmetöötluse imetabased võimalused
No võib veel igas KPs teha kohustuslikud fotod "tsikkel ja punkt" vms. Nojah, mida iganes.
Aga mingi kukepoks, titemähkimine ja pakulõhkumine aja peale iga 10 km tagant ei ole küll minu nägemus huvitavast tsiklinädalavahetusest. Ma ainult sõidaks
ja vahepeal puhkaks ![]()
-
rattaletõmmatud
- Tsikkel: vfr
Esimesed kaks punkti saavad ehk läbitud, kuid kolmandaga läheb siin ilmselt nii mõnelgi raskeks.
Mis siis kui kõps tracki ei salvesta:P
// Endised: Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; GasGas FSE450 ; Sherco SEF-R 300 ; Voge 300 Rally
-
kõrtsmikumolu
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Selliste asjade puhul kipub vastuolu tekkima. Kihutamine versus orienteerumine. Selle teema algne idee oli ju ka ikka võidu sõita, mitte orienteeruda. Sama probleemi pärast sai ka KT-l kiiruse punkte maha pügatud, et asi väga spordiks ei kujuneks.
Suurte ratastega spordiüritus eeldab korraliku tiimi ja eelarvet, sest teede sulgemine ja maaomanikega läbirääkimine nõuab üksjagu energiat. Kui just ei juhtu mõnda SUURmaaomaniku pundis olema. Kas sellise asja nimi ei ole mitte Rally Raid? Minu meelest lätlased korraldasid mingi aeg midagi?
Ja muidu ka head vana aasta lõppu ![]()
Tafka kirjutas:Mis siis kui kõps tracki ei salvesta:P
No mis mees sina siis oled, et su kõps träkki ei salvesta ![]()
sang kirjutas:Tafka kirjutas:Mis siis kui kõps tracki ei salvesta:P
No mis mees sina siis oled, et su kõps träkki ei salvesta
Imelik mees kes eelistas osta metsasmüramise kõpsu asemel Nüvi.
Lgp Mammutitaltsutajad!
Hääd vana aasta lõppu ja uut aastat teile!
Jalutasin täna mööda Piksepini karika järgmist rada (31.01.09) ja leidsin, et võiks teilegi pakkuda ühe vallatu sõidu. Seega - tulge kohale, nautige, kommenteerige ja teeme koos ära järjest paremini... Sõidaksite erinevat rada kergetest.
Mis arvate? Vahetage aasta ära, magage kaineks ja siis arutame ![]()
-
yeekim
Teema algataja - Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 708 korda
- Tänatud: 464 korda
Tafka kirjutas:sang kirjutas:Tafka kirjutas:Mis siis kui kõps tracki ei salvesta:P
No mis mees sina siis oled, et su kõps träkki ei salvesta
Imelik mees kes eelistas osta metsasmüramise kõpsu asemel Nüvi.
Ma olen siiani tehnika abita metsast välja saanud, seega GPS'ita mees!
Igatahes
Missomoto kirjutas:Lgp Mammutitaltsutajad!
Jalutasin täna mööda Piksepini karika järgmist rada (31.01.09) ja leidsin, et võiks teilegi pakkuda ühe vallatu sõidu. Seega - tulge kohale, nautige, kommenteerige ja teeme koos ära järjest paremini... Sõidaksite erinevat rada kergetest.
Mis arvate? Vahetage aasta ära, magage kaineks ja siis arutame
Kui raske rajaga tegu oleks? Selles mõttes, et mis rehv all peaks olema? Kärn või tasub vaatama tulla kui näiteks selline rehv all on?: http://motokaup.ee/images/mfe99r.jpg
ants01 kirjutas:Ma olen siiani tehnika abita metsast välja saanud, seega GPS'ita mees!
Igatahes
Ma olen ka metsas enamasti ilma kõpsuta käinud aga rohkem oli küsimus ajendatud selle gps geodashing ralli teemadel ![]()
Missomoto kirjutas:Mis arvate? Vahetage aasta ära, magage kaineks ja siis arutame
![]()
Tafka kirjutas:Missomoto kirjutas:Lgp Mammutitaltsutajad!
Mis arvate? Vahetage aasta ära, magage kaineks ja siis arutame
Kui raske rajaga tegu oleks? Selles mõttes, et mis rehv all peaks olema? Kärn või tasub vaatama tulla kui näiteks selline rehv all on?: http://motokaup.ee/images/mfe99r.jpg
Eeldan, et ilma naelrehvita ei tee seal talvel siiski midagi - nagu ka teedel. Olen ise mammutiga talvel kulgenud ja enduronaelaga on lusti palju.
-
Lihunik
- Tsikkel: Suzuki DL1000
- Tänanud: 1 kord
Kas tõesti kõigil raske enduuro meestel Gps id peal? Mul seda vidinat igatahes pole ja tsiklile pole see just ka kõige odavam
Kõrtsitee siiani parim üritus ja loodetavasti saab ka see aasta osaleda ![]()
omal tsiklil peal garmini quest, see koos kinnitusega läks mingi 3200 - pole ju kallis!?
ja kui siia sisse panna meie eesti kaardi versioon, millel ka metsasihid jms peal, siis enamat ei tahagi.
odaval vail aga ehk ainsaks mureks natuke väike molu.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.