Huumorit
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
Re: Huumorit
Nigeeria bikerid kasutavad kiivri asemel kuivatatud kõrvitsaid!
Kiivris võib olla needus mis muudab selle kandja kergesti manipuleeritavaks/röövitavaks.
Ja mototakso kasutajad keelduvad kiivreid kandmast sest juhid võivad olla need ära neednud ning pannud neisse "juju" (mingi nõiakunst), mis võib kunde viia teadvusekaotuseni või muuta ta rumalaks.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/7813418.stm
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
quote="paslode" pihelgas tee restart[/quote] ma ei saa tegelt..
aga kasutajatelt paluks küll sellist natukene "tõsisemat" või täiskasvanulikumat suhtumist kasvõi siin, naljateemas, et päris eel-lasteaia vanuste naljad domineerima ei hakkaks.
-
- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 19 korda
Maitse üle ei vaielda aga...
ma sain küll törtsu naerda
http://www.soov.ee/vaata.seam?id=1511787
ja sedaani kohta ka kuidagi veider kerekuju
Vapsik kirjutas:Maitse üle ei vaielda aga...
ma sain küll törtsu naerda![]()
http://www.soov.ee/vaata.seam?id=1511787ja sedaani kohta ka kuidagi veider kerekuju
Mul tuli see multikas kohe meelde
+358458693818
-
I dont crash, I stop with style.
4 strokes are like seeds....every fruit has them.
need on väljavõtted politsei protokollidest:
Kes vana nalja meelde tuletab... see saab kiita
NB! Kirjaviis ja -vead muutmata.
- Sündmuskoht asub neljakorruselise maja viiendal korrusel.
- Uks avatav vasaku käega.
- Laua ees põrandal lõhutud muna.
- Keset oue lössis "Rumba" pakk. 70 cm kaugusel "Rumba" pakist
püherdusjälg. (Vägistamise sündmuskoht) - Laibal seljas kummi kalosit, hallid sokid, helepruunid püksid, seljas
helepruun park pluus, must tööülikonna pluus ja pees jope. - Autoklaas oli lõhutud spetsiivilise ümmarguse kiviga, ning kuna auto
oli pargitud liivakasti kõrvale võisid autoklaasi mängimise käigus
lõhkuda lapsed. - Pöördun teie poole sellise palvega. Vaadake milleni te olete meid
vahialuseid viinud. Inimene tegi enesetapu. Aga milleks ta seda tegi.
aga seda te ei saa enne teada kui asi on suure kella otsas. - Samal päeval esmaste uurimistoimingute käigus kasutati külmrelva
kummieeblit, millega löödi viiele inimesele pähe ning tekitati sellega
kehavigastusi. - Tal olid jalad mustad ja pea samasugune.
- Juhtisin Moskvitshi, kuna lube mul ei ole.
- Teritatud rehaga jalutasin ojas. (Västraga röövpüüki teinud mehe
seletusest) - Seenel olles märkasime metsa ääres roostetanud raualasu. Otsustasime
Eesti isamaa vabastada sotsialismi saastast. (Seletusest sovhoosi ajast
seisma jäänud malmtorude varguse kohta) - Silveril oli nälg majas ja oli ka vaja viinaraha, sellepärast Silver
selle sae ka auto pagasisse pani. - Kaklesime kolmekesi rahulikult "Tartu" hotelli ees. Siis tuli see
hull, lohkus ära harjasmati ja andis meile kõigile peksa. - Mulle löödi rusikaga. Kaks teist poissi said ka mõne hoobi. Meile
tulid appi meie küla 5 poissi. Läkslöömaks.Tüdrukud kisendasid,
ropendasid ja muidu mölisesid. Kolm võõrast võtsid kaikad, mille peale
läks helistamiseks. Kutsuti kokku hulle kujusid. Peale mõneaegset
kaigastega vehkimist tuli küla konstaabel. Vahepeal olid peksa saanud
mõned väiksemad külapoisid. - Tõsi, minu vanim poeg on kaks korda vanglas olnud. Kaklemiste ja
lõhkumiste eest, aga vargust meie peres ei ole! Kui võtta nii seitsmest
lapsest üks on "aiataha läinud". See on 14,3 % aga: 85,7 % on täiesti
õnnestunud. Ma ei leia, et see oleks väga halb näitaja. - Ants lõi Gunnarit. Seepeale astus juurde Leo, kes tahtis ka Gunnarit
lüüa, kuid kahjuks lõi mööda. - Oma käitumisega rikkus ta jämedalt avalikku korda ja avaldas ta
Ilmset lugupidamatust ühiskonna vastu, mis on oma sisult eriti jõhker.
*... murdis maha kod. X-i korteriukse ja tekitas viimasele peksmisega
raskeid kehavigastusi. - ...olles alkoholijoobes vägistamise eesmärgil...
- Mootorrattalt varastati ära süütemäng.
- Kuna samovari kaubanduslik väärtus oli nende arvates rikutud, jätsid
nad samovari salaja varastamata. - Eeskujuliku komsomolitöö eest premeeriti teda reisiga Saksa DV-sse,
kuid eksituse tõttu pöördus koju tagasi. - Teda võib iseloomustada kui vaikset ja tagasihoidlikku
kummiliiminuusutajat. - Viimasel ajal kontaktid puuduvad, kuna poes käin harva.
- Õppimissoov puudub, puudub tundidest, tunnistab oma vigu.
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Nigeeria mootorratturid kannavad kiivri asemel kõrvitsakoori
17:40, 7. jaanuar 2009
KANO, 7. jaanuar, Reuters-BNS - Nigeeria politsei on võtnud kinni sadu mototaksojuhte, kes kannavd hiljuti kohustuslikuks muudetud kiivri asemel peas kuivatatud kõrvitsakoort, värvipurki või nööriga pähe seotud potte-panne.
Kiivriseadus on vallandanud Aafrika suurima elanike arvuga riigis tõelise kaose. Mootorratturid kurdavad, et kiivrid on liiga kallid, nende reisijad aga keelduvad kiivrist kartuses mõnd nahahaigust saada või needuse mõju alla langeda.
- jaanuaril jõustunud seadus on teinud mototaksojuhtidest 'okadadest' ja liikluspolitseinikest verivaenlased.
Paljud mootorratturid on otsustanud kasutada kiivri asemel pudelkõrvitsa koort, kuid leidub ka motikajuhte, kes on sidunud pähe poti või kastruli.
Head päevad on ehitustöölistel, kes laenavad oma kiivreid välja kuni 500 naira (3,60 dollari) eest päevas.
"Nad kasutavad kiivrina potte, taldrikuid, pudelkõrvitsaid, kummi- ja kiletükke," ütles Nigeeria põhjaosas asuva Kano linna liikluspolitseiülem Yusuf Garba.
"Seda me ei luba. Me oleme andnud neile kiivrite hankimiseks piisavalt aega. Kuue kuu eest maksis kiiver alla 800 naira, nii et juttudega kättesaamatusest või kõrgest hinnast ei vabanda midagi."
Praeguseks on kiivrihinnad järsult tõusnud.
Kanos on kinni peetud 28 inimest, keda trahvitakse ja kelle mootorratas arestitakse, kuni nad tõestavad, et on kiivri soetanud.
Teistes linnades on kinni võetud veel sadu inimesi.
Reuters - Baltic News Service
Nüüd hakkavad kiivrite hinnad siis ka maailmaturul kasvama
Anniq kirjutas:Nigeeria mootorratturid kannavad kiivri asemel kõrvitsakoori
OK, aga siis rohkem ei räägi sellest?
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... 87#p334487
+358458693818
vilosius kirjutas:Anniq kirjutas:Nigeeria mootorratturid kannavad kiivri asemel kõrvitsakoori
OK, aga siis rohkem ei räägi sellest?
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... 87#p334487
oih. NädSaSis, mis juhtub kui foorumit järjepidevalt ei loe ja otsingut ka igaks juhuks ei kasuta Vabandust
Eks näis, kumb minu puhul kehtib: kas "kordamine on tarkuse ema" või "loll õpib oma vigadest" (tark teiste omadest ja sinna pole mul ju asja
), aga ma, ausalt, püüan
Pihelgas kirjutas:jumal küll..
edit: jään enda juurde. Kui nüüd järgnevad naljad stiilis: "Ütle redel!" vms. siis tuleb vist foorumile restart teha.
Ma vaatan, et sa oled igas foorumis kõva sõnavõtja
Äkki ei võtaks kõike nii isiklikult
merca0 kirjutas:Pihelgas kirjutas:jumal küll..
edit: jään enda juurde. Kui nüüd järgnevad naljad stiilis: "Ütle redel!" vms. siis tuleb vist foorumile restart teha.
![]()
Julge hundi rind on rasvane..
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
merca0 kirjutas:Pihelgas kirjutas:jumal küll..
![]()
iga foorumi all mõtled sa vist selle foorumi erinevaid teemasid?
@ pyramiid
Anniq kirjutas:oih. NädSaSis, mis juhtub kui foorumit järjepidevalt ei loe ja otsingut ka igaks juhuks ei kasuta
Vabandust
Eks näis, kumb minu puhul kehtib: kas "kordamine on tarkuse ema" või "loll õpib oma vigadest" (tark teiste omadest ja sinna pole mul ju asja
), aga ma, ausalt, püüan
Jälgida tuleb ikka. Teine variant on see, et tuled tsiklifoorumisse ja pead otsingusse panema "kõrvitsakoor", ka nõme ju
+358458693818
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 694 korda
- Tänatud: 455 korda
7 чудес коммунизма
- у всех было место работы (kõigil oli töökoht)
- несмотря на то, что у всех было место работы никто не работал (vaatamata sellele, et kõigil olid töökohad, keegi tööd ei teinud)
- несмотря, что никто не работал, норма выполнялась на 100% (vaatamata sellele, et keegi tööd ei teinud, plaan täideti 100%)
- несмотря на то, что норма выполнялась на 100%, в магазинах ничего не было (vaatamata sellele, et plaan täideti 100 % kauplustes midagi ei olnud)
- несмотря на то, что в магазинах ничего не было, у всех все было (vaatamata sellele, et kauplustes midagi ei olnud, kõigil oli kõike)
- несмотря на то, что у всех все было, все воровали (vaatamata sellele, et kõigil oli kõike, ikkagi kõik varastasid)
- несмотря на то, что все воровали, всего хватало (vaatamata sellele, et kõik varastasid, kõike jagus)
edu
Vapsik kirjutas:Maitse üle ei vaielda aga...
http://www.soov.ee/vaata.seam?id=1511787ja sedaani kohta ka kuidagi veider kerekuju
Samasuguse esiotsaga A8 peletis sõitis kunagi ida-virus ringi. Ago no ei mõista, mis viib inimest selleni, et sellise peletise valmis meisterdab

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
-PitBull- kirjutas:Vapsik kirjutas:Maitse üle ei vaielda aga...
Samasuguse esiotsaga A8 peletis sõitis kunagi ida-virus ringi. Ago no ei mõista, mis viib inimest selleni, et sellise peletise valmis meisterdab
maitse üle ei vaielda! vaid kakeldakse.
nõuka ajal oli terve taga-kaukaasia täis ladasid mersumärgid kapotil. seal leiab tänagi sarnaseid rariteete.
See peletis-audi seisab mul Tartus maja ees vahetevahel
Lärry kirjutas:-PitBull- kirjutas:Vapsik kirjutas:Maitse üle ei vaielda aga...
See peletis-audi seisab mul Tartus maja ees vahetevahel
tahtis ju kõige paremat, aga välja tuli nagu ikka
Vahelduseks autodest:
Mitte isiklikult võtta. Harimal, Mazda omanik.
Alfa Romeo – euroametnik, kes sai Brüsselis autot ostes kõva maksusoodustuse, aga avastas autot Eestisse tuues, et siin kliimas see ei tööta korralikult ja keegi seda osta ka ei taha ja nüüd on oma autoga hädas nagu lits lapsega. Sõidab juba kaks aastat mõranenud esiklaasiga, kuna uus klaas maksab pool auto hinnast.
Ameerika autod (kõik, ilma eranditeta) – a) töötab Ameerika autode müügiesindajana, b) veetis 10 aastat tagasi aasta USAs vahetusüliõpilasena ja peab ennast USA fänniks ja arvab, et eurooplased ei saa Ameerika autokultuurist aru, c) väidab et ostis pikapi, et maamajas metsa vedada ja jahil käia, aga samas käib ka oma laevaga, millele on prozhektorid katusele kinnitatud, ka linnas pangas.
Audi (uus) – maksab A8 liisingut 60% palgast, kuu lõpus on menüüs ainult pasta a la A8 (s.t. makaronid ilma mitte millegita).
Audi (kasutatud) – juba 15 aastat ei suuda miski kõigutada tema veendumust et kasutatud Audi on töökindlaim auto, „ikkagi Saksa töö ju, ega see pole mingi Jaapani plastmassauto“ Jääb keskmiselt kord kuus teele.
BMW – rullnokk või pisut vanem kodanik, kes vaatab noori BMW omanikke heatahtlikku muigega ja distantseerib ennast nendest, kuna peab end neist
kõrgemalseisvaks kuna saab erinevalt rullnokkadest BMW tegelikust väärtusest aru. Eitab asjaolu, et on tegelikult oma sisemuses jäänud samasuguseks.
Citroen – naissoost, kuna Prantsuse disain on ju nii ilus.
Dacia – noore pere esimeseks autoks sai Dacia Logan. Perepea räägib sõpradele, et „selle raha eest autot küll.“
Fiat – ökofriik, kelle ainus kriteerium auto puhul on, et see oleks võimalikult väike. Nimetab kõiki enda autost suuremaid autosid peenisepikendusteks.
Ford – sõidab tööautoga, kuna „omale ju Fordi ei osta.“ Seltskonnas suhtub oma autosse üleolevalt, a la „näe anti selline pann mulle isutmise alla,“ et keegi jumal hoidku ei arvaks, et Ford tema isiklik eelistus on.
Honda – ihnur, kes võiks omale ükskõik mis auto lubada, aga sõidab juba 15 aastat Hondaga, kuna selle kütusekulu on väikseim. Vahetab oma Honda uuema vastu välja alati kui välja tuleb uue põlvkonna mootor, mille kütusekulu veel 0,1 liitrit saja kohta väheneb.
Hyundai – ostis teadlikult parima hinna-kvaliteedi suhtega auto aga õhtuti kripeldab hinges, kuna keegi teine seda ei hinda ja Hyundai mainimine paneb üldjuhul nina kirtsutama. Järgmiseks ostab Volkkari.
Jaguar – peab ennast stiilseks meheks kellel pappi on, auto ainuke ülesanne on rõhutada omaniku britilikkust. Käib Shoti klubis viskit mekutamas ja tsiteerib igal võimalikul juhul Yes, Ministeri. Arvab, et oskab perfektselt briti aktsendiga inglise keelt rääkida ja on solvunud kui teda Londonis poolakaks peetakse.
Lexus – sõidab linnamaasturiga, millel pole maasturiga mingit pistmist ja mis ei saa omal jõul väiksest kraavistki välja. Ei saa aru, et sõidab Toyotaga, millele on tema ego arvelt raha kätte saamiseks teine nimi pandud.
Mazda – põhjalik mees. Tellib kõiki eesti, soome ja venekeelseid autoajakirjasid ja enne auto ostmist luges kõik maailma autotestid läbi. Koostas iga margi kohta 10 leheküljelise plusse ja miinuseid kaaluva kokkuvõtte. Finaalvooru jõudnud kolme autoga käis enne lõplikku otsustamist kõigiga kolm korda proovisõidul.
Mercedes – põhimõtteliselt on tal pohh, mis iganes kirstus ta sõidab, kui sellel on kurvad silmad, hõbedane värv ja kolmeharuline täht kapotil.
Nissan – Mazda mehe sõber.
Opel – vt. Ford.
Peugeot – õpib teisel kursusel majandust, ostis Peugeot 207 kuna see on seksika välimusega. Loodab sellega naisi sebida.
Renault – noore pere teine auto, mille vastu Dacia Logan välja vahetati, kui perre laps syndis ja selgus, et Daciast ulub tuul läbi.
Saab - ostis Saabi, kuna tahtis "huvitav" välja paista. Räägib seltskonnas, et ega need ei saa ikka sitta autot teha, kes samal ajal hävituslennukeid konstrueerivad. Ise samal ajal piinleb autos, mis meenutabki rohkem hävituslennuki kabiini ja kust tagaaknast näeb välja ainult siis kui sõidu ajal pea 180 kraadi tagasi pöörata ennast samal ajal istmelt 50 cm võrra kergitades.
Skoda – räägib kõigile, et tegelikult on see sama auto mis Audi, samast tehasest tulnud, sama põhja peale tehtud. Üritab jätta endast muljet kui majanduslikult mõtlevast mehest, tegelikult vahetaks ise Skoda kohe Audi vastu välja kui pappi oleks.
Toyota - Mazda ja Nissani meeste kolmas sõber. Need kolm marki jõudsidki kõigil kolmel mehel autot ostes lõppvooru, millega proovisõidule mindi.
Volkswagen – arvas ostes, et uus Passat on põhimõtteliselt samas klassis kui Audi ja bemm, aga avastas hiljem õudusega, et kõigest hoolimata on tema auto jäänud wannabe Audiks/bemmiks.
Volvo - omab kolme last ja kivistunud 10 aasta tagust arusaama, et Volvo on kõige turvalisem auto.
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
-
- Tsikkel: Mutt
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 7 korda
Võimalik, et siin juba old, aga minu jaoks oli uus stoori.
Вручение премии Оскар. Лучший фильм - ремейк "Чапаев".
Кадры из фильма: Василий Иваныч (Дензель Вашингтон) говорит Петьке (Уилл Смит):
"Скоро, Петька, всех белых перебьем, какая жизнь тогда начнется!"
Ei jaga väga vene keelt, aga umbkaudne tõlge oleks umbes sihuke:
Oscari preemiate väljaandmine. Parim film - "Tšapajevi" uusversioon. Kaader filmist: Vassili Ivanovitš (Denzel Washington) räägib Petkale (Will Smith): "Varsti, Petka, peksame kõik valged välja, vot siis algab alles elu!"
Voshod 3M "Freyja"~Jawa 638 "Punane Needus"~Iž Planeta 5 "Sarvik"~ Kawasaki EN500 Vulcan "Etna"~(Yamaha XTZ Super Ténéré "Rühkija")~Suzuki LS650 Savage "Putukas"~Mutt Mushman "Krants"
Re:
analoog kirjutas:Kõlarid sisse! 16115
Teate ma mõtlesin, et tõstaks selle uuesti üles mõtlesin et saan essa olla aga siis ikka otsisin. Aasta tagasi pandud siia, mõned ehk pole veel kuulnud/näinud
Feimi kah, see on minu personaalne seksikas hääl, mis seal frustreerunult neid numbreid kordab jep. Nad raisad lasid mu lahti selle eest, et see nii pika ringiga levis. Ma tahaks sinna 200k vaatamist täis saada, siis oleks jube uhke tunne. Ja seda ka veel, et paljud on kommenteerinud, miks ma lihtsalt ei suunanud. See oli hea mitu aastat tagasi, aga kui ma ei eksi, siis vist oli nii, et suunates tuli mingi raha minuti eest maksta, otse helistades ei pidanud (või siis väga vähe) ja siis oleks mina kui teenindaja pidanud kliendi kombel tont teab kaua järjekorras ootama. Ja see ei tundunud nii rakse ülesanne number ette öelda. Peale paari minutit oli hilja juba - siis oli põhimõte see rsk ikka kirja saada.
Cheerio!
Re: Re:
nelesk kirjutas:analoog kirjutas:Kõlarid sisse! 16115
Teate ma mõtlesin, et tõstaks selle uuesti üles
mõtlesin et saan essa olla aga siis ikka otsisin. Aasta tagasi pandud siia, mõned ehk pole veel kuulnud/näinud
Feimi kah, see on minu personaalne seksikas hääl, mis seal frustreerunult neid numbreid kordab jep. Nad raisad lasid mu lahti selle eest, et see nii pika ringiga levis. Ma tahaks sinna 200k vaatamist täis saada, siis oleks jube uhke tunne. Ja seda ka veel, et paljud on kommenteerinud, miks ma lihtsalt ei suunanud. See oli hea mitu aastat tagasi, aga kui ma ei eksi, siis vist oli nii, et suunates tuli mingi raha minuti eest maksta, otse helistades ei pidanud (või siis väga vähe) ja siis oleks mina kui teenindaja pidanud kliendi kombel tont teab kaua järjekorras ootama. Ja se eie tundunud nii rakse ülesanne
number ette öelda. Peale paari minutit oli hilja juba - siis oli põhimõte see rsk ikka kirja saada.
Cheerio!
Huvitav kuidas ta oma kuldkala mäluga selle moskva numbri valitud sai ???
-
- Tsikkel: Ducati ST2 "Kati"
squid kirjutas:Huvitav kuidas ta oma kuldkala mäluga selle moskva numbri valitud sai ???
Easy! Vana valis samasuguse skeemiga Moskva numbri, algus võib-olla läks täkke, lõpp võis olla juba suvaline. Teisel pool aduti et jube segane jutt ja pole vist nagu õige abonent ka ja lajatati toru ära. Sellepärast katkeski.
Kusjuures minu arust oleks pidanud ka medali andma.... nagu mõni teine opp oleks pikalt üle "asjade" saatnud...
-
- Tsikkel: Mutt
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 7 korda
Ot kuidas see nüüd oligi? Üks üks viis üks kuus? Üks kuus üks üks viis... äh
Tegelikult paneks ennast ka mõtlema, kui öeldaks "ja veel üks üks". Automaatselt paneks kirja 11. Aga see taat küll luiskas, et ta kirja paneb, pigem ei viitsinud paprit otsida, üritas meelde jätta ja samas endale tõestada "ei ole ma nii vana midagist, et neid paari nummert meelde ei jäksa jätta".
Veel üks vana nali (ei ole inspireerit numbristoori kangelastest üldse):
K: Kuidas nimetatakse ajudega blondiini?
V: Kuldne retriiver.
Voshod 3M "Freyja"~Jawa 638 "Punane Needus"~Iž Planeta 5 "Sarvik"~ Kawasaki EN500 Vulcan "Etna"~(Yamaha XTZ Super Ténéré "Rühkija")~Suzuki LS650 Savage "Putukas"~Mutt Mushman "Krants"
-
- Tsikkel: used to be Blackbird
nelesk kirjutas:See on minu personaalne seksikas hääl, mis seal frustreerunult neid numbreid kordab jep.
Seda on saanud ikka mitu korda kõht kõveras kuulatud

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.