Koolitused kuluosavaldkonnas

Kasutaja avatar

marti252
Tsikkel: used to be Blackbird

Re: Koolitused kuluosavaldkonnas

Lugemata postitus Postitas marti252 »

See on väärt mõte küll, korraldada selline õppeloeng. Endalgi esimene tõsine hooaeg seljataga ja kõik need markeeringud ja kuluosad ei ole veel teps mitte selgeks saanud. Kuigi midagi pikkade internetitundide järel hakkab nagu looma, kuid mõned universaalsed põhitõed oleks vaja ikka üle korrata, et kas õigesti asjast aru saadud.

Peale teooria sobiks mulle praktiline pool jube hästi. Ei tea kas see ka reaalselt teostatav on, aga näiteks võetakse ühe osaleja tsikkel ette ja kõik sellid näppupidi asja kallale :mrgreen: .

Seda nüüd küll ei tasu karta, et kui õpetatakse hooldust tegem ja ratast remontima, et siis antakse leib käest ära. Pigem annab selline koolitus motofirmale väga kõva eelise teiste firmade ees. Isiklikult mina usaldaks enda ratast sellise firma kätte julgemini, kelle kohta ma tean, et nad on suutelised ka teadmisi, peale teadmiste rakendamise, edasi anda, mis on juba järgmine tase.

Ega ausalt öeldes ei julge ka mina oma tsikleid viia kuhugi hooldustesse, sest Tamrexi näide on liiga hästi meeles ja kui kuluosa/õli vahetust silmaga näha ei ole, siis võib aja ja kulu kokkuhoiu nimel üle laskmine nii mõnelgi ettevõtjal mõttesse tulla. Tänapäeval ei lasta ju isegi juures olla, kui hooldust või remonti tehakse nagu kardetakse firmasaladust või leiba käest anda, eks see tekitabki kahtlust, et juu siis midagi on vaja varjata.

Aga edu mõtte arendamisel

Esimesele seansile ma kahjuks ei jõua

Martin

Kui kellelgi vedeleb juturaamatuid, mida ta tahaks ära anda, siis ma hea meelega vahetaks mõne meelepärase asja vastu :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”