Raketibaasi kestvusenduuro 5000 kroonile
Re: Raketibaasi kestvusenduuro 5000 kroonile
see oli ka mul esimene selle talve võistlus, üks talvine trenn on tehtud, kõva sõna Kannikad (pepu vahe) jummala puru hõõrdunud, pepu marraskil alati peale kestvussõite. Kas mul ainult nii? Istun liialt sadulas, seda ma tean, et on minu laiskus ja eks ta ajajooksul tule see kogemus ja jalgade töö. Kevadel saab aasta kui YAMU 450-ga saab sõidetud. Kodukandi mehed ajasid hamba verele ja nii sai korraga kaks mootorratast garnaasi. Nüüd ei ole mehi kusagil, mina aga sõidan Lärmi´ga võidu! Ise ka ei usu vahest, millega hakkama saanud! koht 51 pole muidugi suurem asi aga ennast on ületatud tublisti jälle. Õppisin esipidurit kasutama, sel sõidul, päris tõhus lisa!
Ogei, hüppeliiges teeb kevadest saadik valu, krt see segab veits püstisõitmisel. Kannatan ära, äge on ju!
Berni 5140521 (muide kas Ihastes keegi trenni käib tegemas, ma mõtlen Ihaste meestest), peale Erik´u? Hea oleks tutvust teha ja teinekord sõidukulusid jaotada!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.