Huumorit
Re: Huumorit
kaval kirjutas:"Sõitsime tüdrukuga päevasel ajal Pärnu poole, tüdruk roolis. Vastu tulevad autod vilgutavad tulesid, et politsei ees. Pikal sirgel, ristmikul, mendid näha. Meie ees olevaid autosid kinni ei peetud, vaid hoopiski meid nopiti vahelt välja. Autot teeäärde seisma jättes läks neiu mul kergelt närviliseks, et mis nüüd siis on, meil ju kiire ja iga asjaga võivad trahvi kraesse väänata? Tahtis isegi autost välja minna, mille peale ma rahulikult kostsin, et ava ainult aken. Üks härrastest politseinikest jõudis meieni ja teatas koheselt peale enda tutvustamist, et teie autol üks esituledest ei põle. Minu preili kostis selle peale minule, ise veel rohkem närviläinud, et mine anna üks tou. Politsei vastas ametialase tooniga, et see teid ei aita. Kuid siiski väljusin kõrvalistmelt ja suundusin auto nina suunas. Politsei vaatas kiiruga minupoole, teatas midagi raadiosaatjasse ja astus siis mõnedki sammud tahapoole, käsi sujuva liigutusega vööle liikumas ... Vaatasin teda hämmeldunult ja jäin esitule ees seisma ning koputasin selle pihta … "
USA-s oleks see kutt juba surnud..
+358458693818
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.