Täispuhutav istmepadi

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 381 korda
Kontakt:

Re: Täispuhutav istmepadi

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Vidget kirjutas:
Credo kirjutas:

mõned sõidavad vahel päevas 800km ja enamgi. mõnel on meditsiinilised põhjused. mõni armastab lihtsalt mugavust. ja veidi alla 1500.- saada endale asi, mis töötab ei ole palju makstud.
sina palun osta endale pardikujulise peaga väike sõber ja kasuta seda sihtotstarbeliselt.

Tikud on ka äärmiselt mugavad asjad tule süütamisel, aga see ei tähenda et nad peaksid maksma 100kr toos. Selle "persepadja" tootmiskulu on maksimaalselt 25kr, aga müügihind on teiselt planeedilt. Ma ei vaidlusta siin kasutusmugavust, aga olen pyramiid'ga ühte meelt, et hind on KIRVES!

Sa pole seda asja näinud ja juba on vaja tatti pritsida? Tule läbi, katsu, vaata, uuri, näed ise, et ta olemuselt ei olegi mingi mõttetu plönn. Ma olen palju kallimalt näinud müügil palju mõttetumaid asju, kui juba selle peale jutt läks :P
Esiteks, see padi koosneb kahest osast, välimine ja sisemine osa.
Teiseks, sisemine osa ei ole tavaline säästuka kaelapadi, vaid on mitu pisikest pesa mis on kõik omavahel peenikeste voolikutega ühendatud. Jätab peale istudes tunde, et padi on mitte õhu, vaid veega täidetud. See välistab vetrumise.
Kolmandaks, välimine osa on väga kvaliteetselt õmmeldud kate, kui see firma teeks riideid, siis liigitaks selle Rukka klassi :P
Neljandaks, iga asja peale ei vinguma. Igal poes müüdaval asjal on mingi omahind, keegi ei teeks ju mitte m**n*, kui nad sellega ei teeniks. 25 eeki on väga vähe pakutud selle padja omahinnaks. Müügihind on aga see, mis ostja on nõus maksma, mitte see, mis ta reaalselt väärt on. Selle "reaalselt väärt" teemaga tasuks Hinnavaatluse foorumisse kolida, seal lähevad kõik asjad alati omahinnaga kaubaks :P
P.S. 100 eegiga saab paki väga korralike tormitikke :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”