Täispuhutav istmepadi

Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 205 korda
Kontakt:

Re: Täispuhutav istmepadi

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Poetan ka sõna teemasse. Kõigepealt - ise seda patja ei oma, kui siis ainult poeletil müügis olevana ja kahjuks ei ole ka kasutanud, sest viimastel aastatel pole pikemaid matku teha saanud. Küll aga üks ilmekas näide aastast 2003 kui käisime 125-ste endukatega Kaukaasias Elbruse mäe kandis. Otsad olid 500-1500 km päevas. Viimane number muidugi ekstreem, sest alustasime Berliini tagant ja uhasime praktiliselt ühe jutiga Tallinna välja. Ja mina ütlen ausalt - minu taguotsa närvid taastusid sellest reisist umbes 2005 aastal. Mul oli aastake peale seda reisi veel tunne, et äkki ei taastugi, sest kogemus oli valus. Enduka kitsas sadul ja hull pakikoorem tingis istumisasendi, kus eriti liigutada ei saanud. Kohati sõitsin jutti kümneid kilomeetreid olles rippumas tsikli sadulal nii, et istmele toetas vaheldumisi reie tagakülg. Ei tea, mida oleks andnud sellise padjakese eest... Loomuliult ei taba kõiki selline saatus. Minu pikkuse (190cm) ja kaalu (66kg) suhe on soodumuseks sellise häda tekkel. Ilmselt veidi kogukamad kodanikud kurdavad vähem muret :-)

Viimati muutis StreetMoto, 01 Veebr 2009, 14:55, muudetud 1 kord kokku.
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”