MX Varustus - Kaelakaitse

Kasjok
Tsikkel: YZ450F

Re: MX Varustus - Kaelakaitse

Lugemata postitus Postitas Kasjok »

Pole olnud endal kogemust leatti taolise asjaga kukkuda, kuid olen kindel, et see oleks mind säästnud kevadel ühest kaelavigastusest, kus pead sai taha poole murtud. Mina olen asjast nii moodi arusaanud, et see küll kaitseb päris hästi kaelalülide vigastuste eest, mis tulenevad pea ülemäärasest murdmisest ette - taha ja küljelt - küljele, kuid selle hinnaks on suurenenud risk rangluu vigastamiseks. Loomulikult on eelistatud murda rangluu kui kael, kuid see ongi selline kahe otsaga asi. Samas kaelalülide kokku surumise vastu (löök lagipähe) ta minu arusaamist mööda eriti ei aita.
Kui nüüd rääkida konkreetselt Leatti Club mudelist, siis see on minu arust põhjendamatult kallis. Alati on muidugi võimalik hämada arendustööst, mis võib neelata kosmilise summasid. Muidugi Leatt Clubi kõrget hinda seletab asjaolu, et ta oli mingi hetk ainuke omataoline kaitsevahend, aga nüüd, kus turule on tulnud ka teised tootjad, on saadaval selliseid asju ka mõistlikuma hinnaga. Näiteks on ju olemas Leatti odavam Adventure mudel ning teiste tootjate neck brace variandid. Siinkohal oleks abiks miski objektiivne statistika brace`iga juhtunud õnnetuste tulemustest.

“The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten” - Benjamin Franklin
Uudishimu tapab

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”