Missugune 2T ratas teiseks pilliks

racerx

Re: Missugune 2T ratas teiseks pilliks

Lugemata postitus Postitas racerx »

2stroketaliban kirjutas:

Tore kui mõni tark mees ka foorumis on aga jääb küsimus kas sa kunagi teema alaseid postitusi ka tegema hakkad või peaks äkki ennem õppima mootorrattal kummi vahetama :D sest nagu ma mäletan siis ei tulnud sa sellise asjaga kuidagi toime.

Üldse võiks nagu rohkem teemakohast rääkida mitte igas teemas kiita 4t ratast,kõik teavad tänaseks,et kui tahad tipptasemel võidu sõita siis pole 4t masinast pääsu(moto ja superkrossis).lõpuks igaühele oma ja selles teemas mees küsis millist kahetaktilist valida?!

Head sõbrapäeva jätku 8)

Taliban kui me nüüd kummivahetusest või mehaanikuoskustest räägime siis ehk laseme siia mõne meie ühise muretu sõbra nendel teemadel pajatama.
Kummivahetuse suhtes, tõesti olen elus vahetanud iseseisvalt ehk mingisugune 40 või 50 tükki neid, ei oska ennast eriti suureks spetsiks pidada. Võime teinekord võidu peale proovida kui suvel kokku juhtume.
Ja üleüldse, kui sa jutust aru ei saa ning isegi sellest aru ei saa kui sinu poole pöördutakse lugupidavas ja sinu teadmisi austavas toonis, siis anna abi, hindasin vist järjekordselt su teadmisi üle.

Ja üleüldse taliban, sinu jutu teadmiste baas selles sinu kiiruse valguses hakkab juba kõvasti ületama tegelikku elu. Katsu mõtiskleda ja ära pikka viha pea, mul pole su vastu midagi kui sa jutust aru saad ning viska kildu edasi. Pole soovi isiklikuks minna.
Head päeva.

Kui teemasse tulla, siis pole siin mingit teemat. Inimene on hädas jah aga mis nõu saab anda sellise asja kohta... . Gas gasi poe müüja rääkis ja Suzuki poe müüja rääkis. Tsikliajakirju on lett täis, advekaatne info, Soome Bike, USA krossiajakirjad pluss Eesti omad. Loe teste ja uuri mis kirjutatakse, saadki targemaks.
MItte mingi müügimehe jutt ja internetis kuskil keegi kirjutas, keegi suvaline vend kes on elus kaks korda joone peal käinud või keegi kes pole üldse midagi teinud vaid vahendab siin suvalist foorumite mula.
Üleüldse enne kui postitada ja soovida saada vastuseid nendelt kes teavad millest jutt tuleks ennast niiipalju teemaga kurssi iseseisvalt viia, et osata esitada küsimusi millele oleks huvitav ja põhjust vastata.
On olemas wikipedia ja veel teisigi kohti kus surfates saab mingilgi määral kontrollitud infot, mille baasil esitada küsimus millele on põhjust vastata.

Mitte mingi, kahetaktiline tekitab erilise tunde millist soovitate osta mul pole seda kunagi olnud.

Kahetaktiline mis tekitab erilise tunde on mõnus asi tõesti, arvan üsna kindlalt, et peale minu ja Kovali siin rohkem kasutajaid pole kes võiks krossiteemal erilistest kahe takti tunnetest rääkida.

Kui tulla mu eelmise postituse lingis antud piltide juurde siis... diagnoosid neile kaunitele kolbidele puudutavad ainult ühte asja.
Valed settingud. Ja siis näebki teie imearmas kaks takti kolb mida on lihtne vahetada selline välja.
Oli palju arvata et keegi ise vaatab pilti ja mõtleb, et miks kolvi pilt ja miks on kolb katki :D

Kui rääkida valedest settingutest ja õigetest, siis ilusti hääles kaks takti mis tekitab selle "erilise" tunde, millest siin jahutakse ilma midagi teadmata, ja mis samas kannatab ka lahti keeramist Saku-Männiku liivarajal nii et laiali ei lenda on omaette tegevus. Mis tõesti on huvitav kui sa tead mida teha, ehk siis head riistad ja väljaõppinud mehed.

Nende std settingutega, hea kui kruvigi on kuulmise järgi paika keeratud tossajatega võite oma erilisest tundest edasi unistada, lohutuseks, unistustel on võimas jõud !

Viimati muutis racerx, 15 Veebr 2009, 01:04, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”