rataste müük ja sellega seonduv → Re: rataste müük aktiviseerub?
Re: rataste müük aktiviseerub?
Mina väidan jumala kindlalt seda, et varustuse kaasaandmine pole arvestatav argument. Enda tsiklit äsja müües oli mul kuulutuses kirjas kõiksugu lisavarustust, väljavahetatud kuluosi uute vastu, tehtud hooldused jne aga see ei pane absoluutselt inimest mõtema, et "ohh see on korras ratas, selle ma võtan sest sinna ei pea raha sisse taguma hakkama". Täpselt nii heas korras mu ratas oli ka - põhjanaabrid tulid ja kontriollisid põhjalikult ning iniseda polnud midagi, paar päeva hiljem müüdi soomes kallima raha eest edasigi.
Saan aru, et sa mõtlesid varustuse all riietust, kiivrit jms aga niipalju kui mina asjast aru saan siis loeb ainult see LÕPLIK hind. See mis korras ratas on, millal midagi vahetatud on ei huvitagi nii väga....peaasi, et saaks ratta garaasi ja kuidagi sõita. Kui keegi pakkus naeruväärselt väikest hinda siis saatsin omalt poolt vastu mõned teiste poolt pakutavad odavamad tsiklikuulutused - seepeale öeldi umbes, et "seda sara" ka ei taha.....no miks peaks keegi hea asja sita hinnaga andma.
Vahepeal siin mainiti ka seda, et rataste müük aktiveerub arvatavasti siis kui lumi sulanud ja sõita saab. See võib tõesti nii olla aga julgen arvata, et seda ainult uute rataste puhul. Kel pappi palju see läheb tõepoolest julge rinnaga kevadel esindusse ja ütleb, et ma võtan selle. Kasutatud ratastega on arvatavasti lood täpselt vastupidi, kuna paremad/odavamad palad võetakse just talvel enne lume sulamist ära ning kevadeks on järel see mida ei peeta ahvatlevaks pakkumiseks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.