Jääpiigid poltidest

Kasutaja avatar

Teema algataja
hevimees
Tsikkel: VFR1200F,VFR800V-TEC
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Re: Jääpiigid poltidest

Lugemata postitus Postitas hevimees »

Minu kawasakil kasutatud 8mm polte pikkusega 35mm tagumises rehvis hetkel 252 polti esirehv152 polti.Poldikomplekti maksumus polt+mutter+seib=1EEK. Ajakulu ei oska öelda kuna sai asja nii mitmepeale toodetud kellel aga aega oli see polte kruvis.Teoreetiliselt peaks kahe korraliku tööpäevaga valmis küll saama.Mina oma rattal sisekummi ei kasutanud hetkel veel ok.Poldid sisse topitud liimiga (moment) et õhukindlust paremat saavutada.Peale esimest katsetust ja kaevamist minu rattal kulumismärke pole.Hondal kasutatud 6mm polte ja sisekummi,täpsem info mul puudub,polte rohkem ja lühemad.Rohkem polte on parem,sujuvam(rapsib vähem)pikema poldi eelis jälle lumisel rajal pidamine parem,hädavajalik rooliamort mis minul puudub.Kawasakil hetkel ülekanne 15-52 hondale selle ülekandega järgi ei jõudnud 6 käik tühi ja kõik.Kallutamist peab veel kõvasti harjutama "jää on ju libe"aju pole nõus kallutama.

Viimati muutis hevimees, 22 Veebr 2009, 14:31, muudetud 1 kord kokku.
Heavymetal nonstop! 56479145

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”