rataste müük ja sellega seonduv → Re: rataste müük aktiviseerub?
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Re: rataste müük aktiviseerub?
CTR kirjutas:Aga mis võiks olla välkmüügi allahindlus? 30%-40% protsendist huvitav kas piisaks atraktiivsemate rataste puhul, siis vast -10 kraadi külma pole ka takistuseks. Ma usun et küll selliseid pakkumis hakka ka turule tulema, see saab olema hea aeg ratta muretsemiseks
kurb aeg muidugi müüjatele
aga nagu ennist mainitud tänases majandus täitsa reaalne tsenaarium.
kodanik CTR, mulle tundub, et oled kuidagiviisi sattunud olukorda kus poest (ilmselt ka kõige kallimast võimalikust) oled tuttuue ratta soetanud (võibolla ka liisinguga?) ja nüüd ühtäkki mingil põhjusel müügivahaduse fakti ees spekuleerimas om võimalustega.
ühelgi kasutatud ratta omanikul ka kiirmüügi vajaduse puhul pole mingit vajadust lasta hinda 30-40% alla - sest ratas on oluliselt mõistlikumatel tingimustel soetatud kui - nt ilmselt sinu puhul. Miks ma seda väidan - piirid seab juba nö üle-euroopaline kiirturg (ebay jne) - kus ratas võimalik suhteliselt kiirelt realiseerida kui selleks ilmneb ootamatu vajadus. Sinu ratta puhul oleks see samuti variant mida võiksid kaaluda - KUIGI, kuna oled ratta lihtsalt väga kallilt soetanud siis tõesti on raske ka seda väikeste kuludega müüa enam. Majandussurutisel pole minu hinnangul sinu ratta müügi puhul mitte kõige vähematki seost (ok - kui miskit siis ainult karmistunud liisingutingimuste osas) - põhiviga on siiski selles, et kallist margiesindusest ratast soetades tuleks siiski arvestada veidi pikemat isikliku kasutamise perioodi osas (no vähemalt 3a), minu arust ju paralleel autogagi täitsa pädev, kus salongist välja vurades "hind" kukub kolinal mitukümmend prontsenti ja seda juba enne igasuguseid surutiste aegu.
Ehk - väidan, et oled teinud veidi rumala diili oma rattaga selles valguses kui tahad seda nüüd ja praegu müüa, sõida veel sellega paar aastat - ratas on ju hea. Ei maksa kohe üldse mitte siinkohal süüdistada diilerpoliitikaid, majandussurutisi ja nõrgenevat ostujõudu, lihtsalt - nii on kui ostad uue ratta väga (liiga) kallilt. ükskõik mis ajal.
ps: ebays müües saaksid selle eest vast 120 plussmiinus tuhat kui vaja kiirelt müüa hetkel.
ja veel - siinkohal mitte midagi isiklikku, lihtsalt lugemiseks-mõtlemiseks ka teistele kes sarnases olukorras või plaanivad sinna lähiajal sattuda vabatahtlikult
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.