rataste müük ja sellega seonduv → Re: rataste müük aktiviseerub?
Re: rataste müük aktiviseerub?
pacaan kirjutas:kodanik CTR, mulle tundub, et oled kuidagiviisi sattunud olukorda kus poest (ilmselt ka kõige kallimast võimalikust) oled tuttuue ratta soetanud (võibolla ka liisinguga?) ja nüüd ühtäkki mingil põhjusel müügivahaduse fakti ees spekuleerimas om võimalustega.
hehe, mulje vist jääb küll selline. Ratas ostetud mul väga hea hinnaga ja rahalistes raskustes ei ole
Müün kuna hobid muutunud ja aeg nende jaoks kahjuks piiratud.
Ostetud sai ratas tõesti veidi kiiruga, kuna hind oli väga hea tulenevalt tutvustest ja eks asi veidi emotsionaalne ost oli. Liisinguga ratas ei ole koormatud ja garaažis seismine mul raha ei kuluta, samas mis niisama teda hoida, pigem proovida müüa. Ise uuel hooajal sõitmisele väga panustada ei plaani, kui müümata jääb siis jääb, eks ma võibolla oma 500km törista ära kui aega jääb. Endale lihtsalt tundub et niisama hoida on kuidagi otstarbetu.
Diskussioon sai tõstatatud kuna tänane turusituatsioon on nii nagu ta on ja pakkus huvi mis siin üldsus arvab üleüldisest müügist ja seonduvatest teemadest.
theres' a child in all of us, mine just likes to go fast
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.