18.04 - Piksepini karikasari 2008-2009 kuues etapp → Re: 28.03 - Piksepini karikasari 2008-2009 viies etapp
-
- Tänatud: 1 kord
Re: 28.03 - Piksepini karikasari 2008-2009 viies etapp
mella kirjutas:Kui te mööda ei saanud, siis järelikult eriti kiired mehed ei olnud. Ka kui mõtlema hakata, siis mitte ainult aeglased ei sega kiirete sõitu vaid kiired segavad aeglaseid samamoodi, kui peaksid kogu aja kusagil kõrval sõitma. Kiire mees läheb lihtsalt mõistlikus kohas mööda ega hala.
Hea näide on Nikopensius, keda ma polegi kuulnud oma õigusi nõudmas. Sõidu ajal lihtsalt vahel kuulen, et mootorihääl on muutunud. Kiire pilk selja taha ja tavaliselt on see Toivo, kes otsib oma võimalust. Ja kui see võimalus vähegi avaneb, möödub eessõitjat segamata.
Aga üldjuhul on selliseid mehi rohkem, kes kitsas jäljes selja taga ennast hingetuks röögivad ja siis kuidagi läbi häda laia sirge peal mööda saavad.
Vaata Mella, nii kiire ma tõesti pole, et sellise kurvilise raja peal hakata kellegist ülesõitmisega riskima, et mööda saada. Ei ole KROSSIMEES. Kurat, see oli kiire ja kitsas ja kurviline rada. Ma ei räägi jäisest osast, kus oli ruumi küllalt, vaid tõesti Muravei laiusest lumesupi rajast.
Ja nii kõva mees ma ka pole, et hakkan näiteks Kose talvist rada kommenteerima. Kuigi ise polegi mitte kunagi Kosel käinud.
Ei ole ka ise kunagi vingunud sellepärast, et ei saa mööda või midagi sellist. Lasen ka ise mööda kellegi, kes ikka väga kiiresti läheneb. Aga siin oli kitsas ja mõni mees ikka plokkis täiega.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.