III Moto Survival

Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

CB500 kirjutas:
kas sellise suure bussi üksinda püsti ka saab, kui ta ennast mingi paha vaimu nõidumisel horisontaali peaks viskama?

Btw, kas su pidurdamistehnika on nüüd muutnud, kunagi rääkisid vist esirattaga plokki pidurdamisest.

Edit: minu ratas kaalub 194kg :ner:
Tasase ja kõva pinna peal saab ilusti püsti, märja muru peal on tõesti veidi problemaatiline ...

Peale mitut korda minu pidurdamist vaadates kohendasid nad veidi oma teooriat pidurdamise kohta. Mitte et mina kuidagi paremini pidurdaks vaid ratta kaalujaotus niipalju tavarattast erinev. Sellisel keskmisel tänavasõidu rattal tõuseb efektiivsel pirudamisel tagaratas sisuliselt õhku või puudutab vaevalt maapinda. Pidurdamise osakaal mõned %-d. Ehk võib rahulikult plokki panna.
Kuna minul tagumine ots tavapärasest raskem siis kerkimine väiksem ning ka tagaratas võtab pidurdamisest aktiivselt osa, nii 30% ulatuses. Seega oleks hea mitte päris plokki lasta vaid hoida piiripeal. Kuna taguotsa kerkimist ei ole siis esiotsa plokk ei ole nii hull kui tavaliselt.

Kuna nüüd oskan pidurdamisel keha ja ratast õigemas asendis hoida, julgen ka rohkem ka tagapidurit kasutada ning seetõttu pidurdusteekod märgatavalt lühem.

Suurim vahe siiski järskude pöörete tegemisel. Teadsin ennegi mis on vastujuhtimine ning mägedes serpentiine võttes kasutasin seda hoolega, kuid tasasel pinnal ei suutnud pooltki nii tugevasti kasutada kui võiks. Kui keegi ikka kõrvalt vaatab ning juhendab on hoopis teine tera, tead ise kuhu suunas pürgida.

terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”