"Motorex Karjääri Kärnatamine 2009"
Re: "Motorex Karjääri Kärnatamine 2009"
Kuidas ma muidu selle Karjääri Kunni tiitli selgitan ,igas masinaklassis, kui ikka nii ,et kes kõige paremini sõitnud kõigil 4 etapil. Need punktid nüüd küll kedagi ei sega.Minu arust ju äge ka vaadata pärast 4 etappi mitmendaks platseerusid.Ja need punktid nüüd küll kärnatamist segama ei hakka ja rada tuleb täpselt selline "Lärmilik" nagu mu peas juba valmis mõeldud on-kui ikka teil 450 eeki küsin ,siis tahakas ka midagi erilist omalt poolt pakkuda,mitte tavalist kiiret krossirada.
Veteranide klass polegi mõeldud Nikole ja Makarovile ,sest need mehed sõidavad nagunii Openis.Veteranide klass mõeldud rohkem sellistele Napsu meestele nagu Rebane,Brauer;Teemusk jne...
See on nüüd küll suur vastuollu minek EMF -ga kas seenior või veteran.Ise olen korraldaja ise teen juhendi mis ka juba väljas.
Kellele ei meeldi -väga lihtne -ei pea ju tulema kui sellised väiksed asjad häirivad
See ei ole mingi EKV või EMV ,et kõik peaks täpipealt emf reeglite järgi paigas olema...,piisab sellest et asi kooskõlastatud on.
Lärm
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.