Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

jup
Tsikkel: XL600V Transalp

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas jup »

Hmm,endal kogemus negatiivse suhtumisega maastikul s6itmisesse.Kodukandi metsades s6ites sai läbitud märjal ajal korra metsalagendikku.Tegemist ei olnud looduskaitsealaga.V6ttis yhendust antud lagendikuga yhtiva maa omanik,kellel mureks 1 jäljerida.Sai viisakalt vabandatud,sest seal pidi kasvama hein loomade jaoks.Rohkem pole ykski tsikkel seda maad puutunud.Nyyd katab seda lagendikku rinnak6rgune v6sa,kas t6esti see 1 tsiklis6it p6hjustas maa metsastumise?

Naljaks on arvata, et kui üks mees sõidab kuskilt metsast läbi, siis keegi teine sinna ei roni oma tsikliga. kui antud juhul pole sinna lagendikule keegi läinud, siis see ju aint hea. Kurb on aga see, et tavaliselt need kohad, kus keegi korra tsikliga käinud, sinna ronitakse ikka ja jälle. Nagu näha ja kuulda, siis metsaomanikke on siin selles foorumis võrdlemisi vähe. Aga mõelge nyyd ka veidi, et kas te ise tahaksite, et keegi käiks teie metsa all põristamas ja sammalt yles kündmas - mina kül ei tahaks.
Ma saan aru küll, et metsas ja rannas on ilgelt lahe sõita, aga lihtsalt on kohti kuhu ei ole vaja sõita tsikliga.
Mina olen ka üks nendest idioodistunud "padurohelistest", kes teile mendi või keskkonnainspektsiooni kaela saadavad, kui tsikli, atv või 4x4 mees vales kohas näevad.

Sooja kevadet kõigile!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”