Kuidas käivitad talvel seisnud tsikli?
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Re: Kuidas käivitad talvel seisnud tsikli?
yamu750 kirjutas:pacaan kirjutas:ehk siis vastuseks teemaküsimusele - "starteri nupust"
Kas tõesti? :O ma arvasin et tagaratta ventiilist
Ega jah, neil veab kellel on nii uus tsikkel või korralik soe garaaz, et peale mitmekuist talvel seismist kevadel esimesest matsust käivitub.
Aga siiski kui masin on 13 aastat vana ja ei käivitu kevadel matsust, siis see ei tähenda et ma peaks nüüd suurema remonttöö ette võtma
see on normaalne ja ma usun et paljud nõustuvad minuga.
PS! masin sai niipalju külma talve jooksul kui ilmataat meile andis, sel talvel päris palju arvestades eelmisega.
pole ka minul uusi rattaid ega küttega garaazhi. ja olen omanud ka vanemaid kui 13a vanuseid rattaid. on esinenud ka omal mingite asjadega mingil ajal probleeme (mis lihtsalt tuleb korda teha).
mõte oli lihtsalt selles, et juhul kui ratas kevadel ei käivitu või on käivitamine raske siis üldjuhul pole põhjuseks vana ratas või puuduv garaazh vaid see, et ratta hooldamise käigus on jäänud midagi tegemata. vanematel, karpadega pillidel neid asju vähe rohkem millele tähelepanu pöörata lihtsalt. jutt polnud ju ka mingist meeletust remonttööst vaid elementaarsest ratta hooldamisest
a kui tahad - võin kutsuda sind ühe oma ratta käivitamisele mis sügisel viimasest sõidust on otse pandud välitingimustesse katte alla seisma (aku küll eemaldatud), olen 100% kindel, et käivitub hetkega, pole kah teabmis uus ratas muidu (8a)
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.