Kuidas käivitad talvel seisnud tsikli?

Kasutaja avatar

Kapa
Tsikkel: Honda XR600r Honda CRF450
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Re: Kuidas käivitad talvel seisnud tsikli?

Lugemata postitus Postitas Kapa »

:idea: Mul on oma teooria, mis ühtib HR. grahvi omaga. Nimelt aurab bensiis talve jooksul karpadest vähemaks. See pärast ei jõua käivitamisel piisavalt kütust silindritesse. Ketrad ja ketrad aga starterit ning lõpuks küünlad märjad. Kui oled juba küllalt mootorit ringi ajanud on ka lõpuks karpad bensiiniga täitunud. Küünlad kuivaks ja voilaa!
Bensiinipumbaga varustatud tsiklitega on muidugi asi lihtsam,keerad süüte sisse ja bensupump lööb besu üles. Vene tehnikaga on asi päris lollikindel. Keerad kraani lahti ja ujukinupp alla! Eks peksa oma emm käima peale pikka talve ilma ette uputamata!
Tee nii: lae aku täis, keera kraan vabavoolu asendisse, kalluta tsikkel külje peale võimalikult maa ligi ja oota kuni mingist ülevoolu voolikust hakkab bensiini nirisema nüüd masin püsti tagasi ,õhuklapp kinni, süüde sisse, start nupp alla, gaasi ei keera! Edasist ei oska aimata!
Mul endal see meetod veel proovimatta aga kui kellegil õnnestub öelge mulle ka :twisted:

Kui teed ära karda, kui kardad ära tee! Iga kord sama jama!
PUUPAADID

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”