Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

jup
Tsikkel: XL600V Transalp

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas jup »

mina arvan küll, et küsimus pole üldse selles,et mööda teed ei tohiks mere äärde sõita, kui teel pole vastavat keelumärki. pigem on küsimus selles, et krossikate ja atv-dega sõidetakse mööda luiteid, randa ja metsaaluseid. Siin foorumis oli ka juttu sellest kunagi, et kas võib sõita mööda kuivanud merepõhja, kui vesi on taandunud. ka see vast pole kõige teravam probleem. Pigem on jama siis selles, et tehakse "kiiremaid ringe hapral samblikul", mis liivasel pinnal kiduralt kasvab. Olen korra ka ise sattunud rannale liiva sisse sõitma paldiski kandis ja seda täiesti kogemata - tee lihtsalt läks metsavahel rannale lähemale ja ühel hetkel katkes umbes 100m-ks ja siis hiljem jätkus taas (või olid tormid lihtsalt osa pinnasteest ära uhtunud ja järele oli jäänud liiv). Pigem on jama see kui inimene läheb ujuma ja sõidab mööda metsarada avalikule rannale vms. Ma ei taha öelda mitte seda, et paneme käed raudu igal tsiklistil, kes asfaldilt maha keerab, vaid seda, et iga inimene võiks üritada looduses liikuda nii, et sellest ei jääks maha ühtegi jälge!
Puutumata loodus on ilus!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”