identiteedi vargus...
Re: identiteedi vargus...
Re: Tanel Leok
Postitus Postitaja creativ » 16 märts 2009, 23:26
creativ kirjutas:eesti meedia on täitsa peapeal (loe:persses)
Tanel Leoki vägitegudest pole mina mitte ühtegi videolõiku siiani näinud. Postimees paneb ka täiega ebapädevat ja ülinappi teksti. Aru ei saa et kui mõni mees nii kõval alal nagu on MX hetkel, on üliedukas, ei leia see üritus praktiliselt mitte mingit kajastamist. Tänases postimehes on mingi kolm lugu räikkonenist ja teab millest veel aga Leoki ja teiste eesti poiste sõitudest mingi väike ebapädev nupuke. nüüd õhtul postimees onlinet vaadates kadus seegi kuhugi ja spordilehelt andis ikka seda uudist uuesti üles leida....![]()
rahvale läheb peale mingi täisjura päris hilton, kapotikalled ja võsapetsi seiklused....
Krt ma aru ei saa mis riigis me siin elame?kas maailmatasemel motosport on kuidagi vähem tähtis kui evelin saue möödalaskeüritused mida saab näha kuulda söögi alla ja peale? ak uudistes on ülipõhjalik inf NHL-i ja NBA hetkeseisust koos videopildiga!? jalgpalli saab ka lugeda spordilehtedest igast vaatenurgast koos saja erineva spetsialisti kommentaariga.
mx1 motokross oleks nagu mingi nurgatagune ala. või ma olen maailma asjadest täitsa valesti aru saanud??
asjakohast infi saab ainult siit või joosepi dakari listist. muus osas on must maa
Täitsa pe***s ja ongi nii!
Kle, a mingi IP aadressi järgi võimalik ju asja täiesti tuvastada. Samas võib tegu olla ka mingi suvalise foorumit lugenud vennikesega, aga jah, tegu on suhteliselt alatu ja nii ei ole ilus teha!
Siin "koogi" nn kommentaar netilehest:
kooga
17.03.2009 10:04
eesti meedia on täitsa peapeal (loe:persses)
Tanel Leoki vägitegudest pole mina mitte ühtegi videolõiku siiani näinud. Postimees paneb ka täiega ebapädevat ja ülinappi teksti. Aru ei saa et kui mõni mees nii kõval alal nagu on MX hetkel, on üliedukas, ei leia see üritus praktiliselt mitte mingit kajastamist. Tänases postimehes on mingi kolm lugu räikkonenist ja teab millest veel aga Leoki ja teiste eesti poiste sõitudest mingi väike ebapädev nupuke. nüüd õhtul postimees onlinet vaadates kadus seegi kuhugi ja spordilehelt andis ikka seda uudist uuesti üles leida....
rahvale läheb peale mingi täisjura päris hilton, kapotikalled ja võsapetsi seiklused....
Krt ma aru ei saa mis riigis me siin elame? kas maailmatasemel motosport on kuidagi vähem tähtis kui evelin saue möödalaskeüritused mida saab näha kuulda söögi alla ja peale? ak uudistes on ülipõhjalik inf NHL-i ja NBA hetkeseisust koos videopildiga!? jalgpalli saab ka lugeda spordilehtedest igast vaatenurgast koos saja erineva spetsialisti kommentaariga.
mx1 motokross oleks nagu mingi nurgatagune ala. või ma olen maailma asjadest täitsa valesti aru saanud??
asjakohast infi saab ainult siit või joosepi dakari listist. muus osas on must maa .nüüdsiis on väike nupuke tulnud f.a.k.k
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.