ebayst ostmine.

Kasutaja avatar

Regula

Re: ebayst ostmine.

Lugemata postitus Postitas Regula »

Lugu siis järgmine:

1. veebruaril ostsin eBay'st Inglismaalt tsiklile keti. Ootasin ja ootasin ja asja ei tulnudki ja tegin lõpuks ka claim'i PayPal'is, aga see ei mängi praegu tähtsat rolli minu loos.
    Sain nüüd täna müüalt lõpuks kirjakommunikatsiooni (kuu aega ei olnud ühtegi vastust tema poolt ega midagi) ja ütles, et jah, ilmselt on pakk kuskil kaotsi läinud aga ma teen refund'i ja saad oma raha tagasi, ütles et teeb seda tänase päeva jooksul ja kuskil peale lõunat oligi asi tehtud. PayPal'is on täpselt kirjas, et sain oma refund'i oma krediitkaardile ja kõik on "completed" näitas. Aga see mure point on selles, et ma ostsin selle keti ühispanga virtuaalkaardiga ja teadupärast need kehtivad alati hirmus vähe, paar nädalat ja selle kehtivus oligi juba lõppenud 3. märtsil. Aga refund'i detailides näitas, et raha on tulnud, sellele kaardile mis enam justkui ei kehti ja et kaarditehingutes peab olema kirjas selle poe nimi mingi umbes "CMSEXTER PAYPAL REFUND" vms ja summa 1059 krooni. Aga ma ei saagi üldse oma kaarditehinguid ega selle kaardi konto väljavõtetki teha, kui selle kahtivus on lõppenud. U-NET küll näitab seda kaardi, aga midagi täpsemalt enam selle kohta vaadata ei saa, sest "kehtivus on lõppenud". Seljuhul ju nagu ei tohikski saada sinna raha kanda, kui see enam ei kehti, aga ometi PayPal näitas, et refund on saadud ja müüa ütles ka, et temalt on nüüd see raha lahkunud :shock:
    Ei ole ju võimalik et digitaalselt jääb ka raha kuskile "õhku" lihtsalt seisma, füüsilisest paberrahast saaks veel aru, et jäi kuskile.
    Ja üleüldse ei saa ma aru, kuidas saab krediitkaardile raha üle k a n d a.

Igaljuhul, oleks endiselt soov ikkagi seda raha siis tagasi saada, korraks juba olin rõõmus täisa, et noh, ok ei saanud siis oma ketti, aga sain vähemalt raha tagasi :) aga nüüd pean jälle pettuma :(

Honda XR 100 -> Honda XR 125 -> Suzuki DR-Z 400 - > ...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”