Piduriõli vahetusest.
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Re: Piduriõli vahetusest.
õlivahetusel peseme mootori läbi, ainult hüperracing jne täissünt kõlbab, ka pesuks. sügisel vahetame õli, kevadel uuesti. igaks juhuks. laeme akusid, võtame tsikli sügisel molekulideks, sest muidu äkki ....
mis kurat teil viga on?
Aga mis sul viga on? Kas keegi on siin teemas nii äärmuseni läinud. Jutt on soovituslikust ja mõstlikust tegevusest. Sina tõid välja perversse äärmuse, mida enamik ei tee. Kui räägime erinevate määrdeainete vahetusvälpadest, siis loomulikult on need soovituslikud ja kui läheb kas natuke üle või minu poolest kasvõi poolteist korda üle ei juhtu sel korral tõesti ilmselt midagi. Pikas perspektiivis on asi halvem. Kui räägid sellist juttu, siis ilmselt ei ole sa näinud enamiku kaherattaliste tehnilist seisukorda, mis Eesti teedel vuravad. Julgelt iga teine tsikkel, mis mul teenindusse sisse sõidab pole aastaid vahetanud piduriõli ja amordiõli vahetuse peale pole igaks juhuks mõelnudki. Ja nii tulevad foorumisse jutud, et mingil tsiklimudelil on st esivedrustus ja pidurid tehase poolt nii s*d, et anna kannatust. Mis on tegelik põhjus, see jääb nüüd igaühe enda välja mõelda. Ja kui amordiõlid on aastaid vahetamata, siis ei tee nende sisuga enam paremagi tahtmise juures midagi head. Kui ikka seesmiselt kulunud tänu abrasiisvsele nühkimisele, siis peabki edaspidi arvestama pehma ja sukelduva esiotsaga.
Hoian talvel väljas ja vajutan kevadel nuppu... Mul on praegu teeninduses üks 2008 aasta pill, mis oli oktoobis-detsembris 2-3 kuud väljas. Kõik, mis liikuma peaks on nüüd kinni ja roostes - visuaalselt detailid korrodeerunud, aku ei teinud piiksugi jne.
Kui tahad teemas kaasa rääkida, siis anna mõistlikke nõuandeid, mitte ära mõtle välja äärmusi, onjuuuuuniiii
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.