"Motorex Karjääri Kärnatamine 2009"
Re: "Motorex Karjääri Kärnatamine 2009"
Karjääri Kärnatamine on ikka mõeldud igasuguse tasemega sõitjatele.Tähtis on kõik ikka normaalselt sõita saaks.
Tulge kohale ja ärge muretsege raja pärast, annan endast parima ,et kõigil ehk erinevate tasemetega sõitjatel oleks piisavalt lõbus ja et nõrgad ei peaks ka kusagil palgi otsas kinni istuma ja et need kellele palk ei meeldi pole kohustatud üle minema.las jääda iga mehe enda otsustada kust sõita soovib.
Ei tasu selle palgi jutuga inimesi ära hirmutada,sest rada tuleb kõike natuke ,hüppeid,tõuse ,langusi,metsavahe,liiva, jne jne jne.
Seal kus eelmine aasta oli see paneeli hüpe ja jm ,see osa on nüüd liivast suureks tühjaks kohaks kaevatud,kuhu mul plaanis rahva maiuspala valmistada ehk raja põnevaim koht .Midagi sellist enduuro staadioni sarnast kus kõik saavad ennast proovile panna ja ka pealtvaatajatel oleks lõbus.
Kellegil ei ole põhjust muretseda et mingiks masinate lõhkumiseks läheb,kui just ise hullu ei pane
olge kohal .
NB Kui lumi ei taandu ,mida ma muidugi ei usu ,siis teen eraldi arvestuse funni mõttes selleks võistluseks ilma naelteta soolo kärnataja klassi , kuna paljud on kurtnud et pole naelu ,aga sõita tahavad.See selgub paar päeva enne võistlust.
Aga lumi on kõvasti taandunud ning ma arvan et 5 aprilliks pole lund enam rajal olemas.
Palume eelregamist.
Lärm
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.