HEAD ALGAVAT KOOLIAASTAT !

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

TnX

Lugemata postitus Postitas TnX »

Hotrod, räägi selgemalt :P

Meil pidi aktus väljas algselt toimuma, uue staadioni avamine jne kuid kuna sadas siis peeti koos selle suure rahvamassiga võimlas...ohjumal kui jube see oli. Ja siis me higistasime pidulikes riietes (mis mulle tegelt jubedalt meeldivad kui ei pea suure massi sees higistama oma viigipükstesse ja särki:S ) ja kuulasime 40minni mingit möla. Jube lahe oli!!!

cantamus

Lugemata postitus Postitas cantamus »

mul hakkas kool juba esmaspäeval pihta ning eile ja täna olid juba täiesti koolipäevad... aga positiivne selle asja juures on see, et neljapäev ja reede on mul täiesti vabad! elagu ülikool! :P
/me esimesel kursusel

kennuke11

Lugemata postitus Postitas kennuke11 »

oli jah päris tore aga veits palav hakkas kui aktus oli 8) ahha omme jälle kooli ja pikk aasta jälle ees :(

kennuke11

Lugemata postitus Postitas kennuke11 »

ja muidugi teile head kooli aastat
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Elagu 12. klass ja abituurium :mrgreen: :shock:

primo
Challenge the Adventure.Ride The World

Anti Biootikum

Lugemata postitus Postitas Anti Biootikum »

Mis te jamate, oleks võimalus praegu minna uuesti keskkooli (ok, võimalus on alati, vajadus puudub), võtaks jalamaid ranitsa ja kappaks naerulsui kooli vahet. Keska aegu jääte kindlasti taga igatsema. Alles ma koristasin sahtleid, jäid pihku paar vihikut 11. klassist, nostalgiapisar oli kurgus.... :D Kool on kasulik, saate inimesteks. Head kooliaastat kõigile!

Vaporblast teenus Tallinnas

Kasutaja avatar

N

Lugemata postitus Postitas N »

Keskool oli ilus aeg jah. Seal ma õppisin hindama sellist jooki nagu õlu. Mis ma küll ilma õlleta praegu teeksin...
Kasutaja avatar

Hotrod
Tsikkel: vs750 chopper

Lugemata postitus Postitas Hotrod »

TnX kirjutas:
Hotrod, räägi selgemalt :P
et see et ma kooli hiljaks jäin, ja koolis pidin klassijuhataja tunnis olema vaid 5 min, pärast seda selline huvitav uudis et mina olen grupi vanem (klassivanem) sellel õppeaastal..
siis tulin tagasi, ning minu planeta, KOLM! üleliigset kw said mulle saatuslikuks.. :( kuna oman A1 lube.. vot
Real Hot Rods don't leak oil.
They mark their territory.

Prez

Lugemata postitus Postitas Prez »

Jah see neetud kool. Vähemlt nüüd on esimene magus nädalavahetus.
Hotrod said trahvi selle eest, et 3kw oli üle lubatust ? Ma mõtsin et miilitsad nii pingsalt ei kontrolli neid asju :roll:

kasutaja1

Lugemata postitus Postitas kasutaja1 »

tegelikult kool polegi nii jube :lol: paned tunni ajal killu maha ja kõigil hea meel kaasaarvatud endal kaa nii et ei näe probleemi. Mehed pange tõiega. ma ise ka ju kooli laps :D

Prez

Lugemata postitus Postitas Prez »

Kildu paned sa 7. klassis. Enamus siin ikka keskas või kõrgemal ja enam ei paista nali kuskilt peale suve.

Anti Biootikum

Lugemata postitus Postitas Anti Biootikum »

Mulle on just jäänud selline mulje, et enamus siit seltskonnast on keska juba ammu seljataha jätnud. Mulje võib muidugi valeks osutuda. Igatahes, olen siin suht uus tegija ja selliseid mõistuseta vennad ei ole eriti silma jäänud (eranditult see kahjuks nii ei ole), kui võrrelda teiste "asjakohaste" foorumitega (parimaks näiteks streetrace.org).

Leian, et selline mulje on jäänud ainult ühel põhjusel: inimesed siin foorumis on haritud. Tõesti hea on lugeda kohe. Kool ON oluline!

Ja, Prez, ei ole see keska ka nii hull midagi, kuigi raskem kindlasti kui 7. klass.

Vaporblast teenus Tallinnas

kasutaja1

Lugemata postitus Postitas kasutaja1 »

tähendab nagu see midagi muudaks kui ma ütlen 8 klass :lol: aga tõsi on et kui teha asi endale meeldivaks ja suhtuda huumoriga ja rõõmuga kõike siis läheb paremini
Kasutaja avatar

jukutom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas jukutom »

Kes oleks võinud arvata...
Kiitlesin ennist, et olen kaugõppija ja puha, kuid sel aastal tehti sellele kaugõppeosakonnale ärtust. Sellest aastast olen "Tallinna Polütehnikumi elektriseadmed ja süsteemid eriala 3.kursuse osakoormusega õppija (endine kaugõppija)".
Sõna-sõnalt maha kirjutanud "tõendist esitamiseks töökohale" selleks, et neid tabaks shokk, kui palju ma sel aastal töölt puuduma pean. Oli nii hea ja rahulik olla kaugõppes- 5 nädalat aastas,kuid nüüd tuleb 5 kuu peale koos lõpueksamitega 7 nädalat. Järjekordselt ei saa ma aru, kuhu oma nina pistsin.
Andeks,et seda siin kurdan, kuid keegi peab ju mind ära kuulama...
Kasutaja avatar

eintz
Tsikkel: DR650 "Sinine Kits"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas eintz »

jukutom kirjutas:
Kes oleks võinud arvata...
Kiitlesin ennist, et olen kaugõppija ja puha, kuid sel aastal tehti sellele kaugõppeosakonnale ärtust. Sellest aastast olen "Tallinna Polütehnikumi elektriseadmed ja süsteemid eriala 3.kursuse osakoormusega õppija (endine kaugõppija)".
Sõna-sõnalt maha kirjutanud "tõendist esitamiseks töökohale" selleks, et neid tabaks shokk, kui palju ma sel aastal töölt puuduma pean. Oli nii hea ja rahulik olla kaugõppes- 5 nädalat aastas,kuid nüüd tuleb 5 kuu peale koos lõpueksamitega 7 nädalat. Järjekordselt ei saa ma aru, kuhu oma nina pistsin.
Andeks,et seda siin kurdan, kuid keegi peab ju mind ära kuulama...
ma ka seal koolis käind 4 aastat :)
Suuu Zuuu Kiiiiiiii - aga kui ma suureks saan, siis kiman teist kõigist mööda :d <- nüüd ka mudas :)
Kasutaja avatar

jukutom
Kontakt:

ma ka seal koolis käind 4 aastat :)[/quote]

Tere, koolivend! Olen seal koolis juba kolmandat korda ja heast asjast ei saa ikka veel kõrini. Ja olen kindel, et kasutajate hulgas on meid rohkemgi!

taavi

Lugemata postitus Postitas taavi »

Esimene veerand möödas! 7 kolme, 1 neli ja 2 viite.Järgmine veerand peab rohkem tuupima, tahan 12 klassi ikka lõpetada
Viimati muutis taavi, 08 Nov 2004, 18:10, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Hotrod
Tsikkel: vs750 chopper

Lugemata postitus Postitas Hotrod »

mjah, pühapäev masendav nigu alati, et homme kool :P mul ju neid veerandite vahelisi vaheaegu pole :( trein jõuludeni ühe hooga ära, ja sealt siis jaanipäevani ja nats peale ..
aga sellel aastal on siiamaani hinneteks olnud vaid 5-d ja 4-d..
et kui nii edasi läheb võib must veel asja saada ;)
Real Hot Rods don't leak oil.
They mark their territory.

cha0s

Lugemata postitus Postitas cha0s »

mul kah paar nelja ülejäänud viied :D ( 8. klass)

R1s7o

Lugemata postitus Postitas R1s7o »

aga minul oli hindeid ühest kümneni :)
Kasutaja avatar

WsaN

Lugemata postitus Postitas WsaN »

Mul oli:
Kaks kolme
Üks viis
Ülejäänud neljad

:D

margoz

Lugemata postitus Postitas margoz »

neli 3
üks 5
ja ülejäänud olid neljad 8)

zten00
Tsikkel: DR800
Tänanud: 3 korda

vastan siis ka siia . . . .

Lugemata postitus Postitas zten00 »

Aitäh
Viimati muutis zten00, 08 Apr 2014, 22:37, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Alv15
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alv15 »

To hotrod: sama siin.Kõik kekutavad hmm paneks omme pidu.Ja siis käib fraas "ah õige teil on ju KOOL".Närvi ajab :D
Kasutaja avatar

Teema algataja
spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

No hinnete järgi otsustades ei olegi siin puupead koos :)
Olgu selle kooliga need emotsioonid kuidas kellelgi on, aga kadedaks teeb küll, kui mõningatel on vaheaeg :roll:
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00

Lugemata postitus Postitas Primo »

Minul on lood sedasi, et kui ühes aines 35 tundi pole täis saanud, ei saagi ma veel ühtegi hinnet...Polegi veel hindeid.Kursusehinded tulevad peale vaheaega.Ja krt, seda ma kardan :shock:

primo@abituurium.edu.ee :D
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

Mari Öö
Tänatud: 3 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Mari Öö »

taavi kirjutas:
esimene veerand möödas 7 kolme 1 neli ja 2 viite järgmine veerand peab rohkem tuupima tahan 12 klassi ikka lõpetada
tubli poiss. alusta eesti keele grammatikast ja kasuta oma tekstis peale tähtede ja tühikute kirjavahemärke ka.

näiteks:
esimene veerand möödas! 7 kolme, 1 neli ja 2 viite. järgmine veerand peab rohkem tuupima - tahan 12 klassi ikka lõpetada.

ikka teie
keelepede
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
Kasutaja avatar

tont

Lugemata postitus Postitas tont »

minul oli 1 kolm (matemaatika :evil: ), 1 viis (kehaline kasvatus :lol: ) ja ülejäänud neljad.
9. klass
Kasutaja avatar

virkostein
Tsikkel: why ze

Lugemata postitus Postitas virkostein »

neli 3´e
üks 5
ja ülejäänud olid neljad
need honded kui käitumine ja hoolsus välja arvata, muidu 8 klass :roll:

PS:käimas juba teine veerand, varsti jõulud! :lol:
Eat your veggies, little people
Kasutaja avatar

jukutom
Kontakt:

NII !
Samal ajal,kui suur seltskond sättis endale lipsu ja kingi,et Motoka ja Bajoka suurüritusel viibida, olin mina tules,kust väljusin võitjana- Tallinna Polütehnikum on lõpetatud ja üks rakenduslik elektrik (kes elektrist suurt ei tea :lol: ) on tööturul juures.
Ja sel ajal kui seesama seltskond möirgas Singer-Vingeriga võidu seal,kus nad seda tegid, olin minagi koos grupivendade ja eksamikomisjoniga napsilauas ja möirgasime laulada puhtas ekstaasis. Naisolevuste vähesuse tõttu tants jäi ära.
Minu lugupidamine õpetajale Natalia Tshurkina ja pedagoogile Rein Kask ning komisjonile Ain Saaret ja Hugo Tartlaan. Ja erisuured tänud endisele kaugõppeosakonna juhatajale Jüri Naelale, kes meile selle suunava ja julgustava jalahoobi õigesse kohta andis :shock:
Pidulik lõpuaktus 23.02.2005 13.00
Osavõtt ei ole kohustuslik ja pidu rohkem ei saa! 8)
Tänan,et teadet lugesite!

Juku
Ei ole olemas tigedaid inimesi, on hoopis vähe huumorit!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”