HEAD ALGAVAT KOOLIAASTAT !
Moderaator: Moded
Hotrod, räägi selgemalt 
Meil pidi aktus väljas algselt toimuma, uue staadioni avamine jne kuid kuna sadas siis peeti koos selle suure rahvamassiga võimlas...ohjumal kui jube see oli. Ja siis me higistasime pidulikes riietes (mis mulle tegelt jubedalt meeldivad kui ei pea suure massi sees higistama oma viigipükstesse ja särki:S ) ja kuulasime 40minni mingit möla. Jube lahe oli!!!

Meil pidi aktus väljas algselt toimuma, uue staadioni avamine jne kuid kuna sadas siis peeti koos selle suure rahvamassiga võimlas...ohjumal kui jube see oli. Ja siis me higistasime pidulikes riietes (mis mulle tegelt jubedalt meeldivad kui ei pea suure massi sees higistama oma viigipükstesse ja särki:S ) ja kuulasime 40minni mingit möla. Jube lahe oli!!!
-
- Tänatud: 1 kord
Mis te jamate, oleks võimalus praegu minna uuesti keskkooli (ok, võimalus on alati, vajadus puudub), võtaks jalamaid ranitsa ja kappaks naerulsui kooli vahet. Keska aegu jääte kindlasti taga igatsema. Alles ma koristasin sahtleid, jäid pihku paar vihikut 11. klassist, nostalgiapisar oli kurgus....
Kool on kasulik, saate inimesteks. Head kooliaastat kõigile!

Vaporblast teenus Tallinnas
et see et ma kooli hiljaks jäin, ja koolis pidin klassijuhataja tunnis olema vaid 5 min, pärast seda selline huvitav uudis et mina olen grupi vanem (klassivanem) sellel õppeaastal..TnX kirjutas:Hotrod, räägi selgemalt
siis tulin tagasi, ning minu planeta, KOLM! üleliigset kw said mulle saatuslikuks..

Real Hot Rods don't leak oil.
They mark their territory.
-
Mulle on just jäänud selline mulje, et enamus siit seltskonnast on keska juba ammu seljataha jätnud. Mulje võib muidugi valeks osutuda. Igatahes, olen siin suht uus tegija ja selliseid mõistuseta vennad ei ole eriti silma jäänud (eranditult see kahjuks nii ei ole), kui võrrelda teiste "asjakohaste" foorumitega (parimaks näiteks streetrace.org).
Leian, et selline mulje on jäänud ainult ühel põhjusel: inimesed siin foorumis on haritud. Tõesti hea on lugeda kohe. Kool ON oluline!
Ja, Prez, ei ole see keska ka nii hull midagi, kuigi raskem kindlasti kui 7. klass.
Leian, et selline mulje on jäänud ainult ühel põhjusel: inimesed siin foorumis on haritud. Tõesti hea on lugeda kohe. Kool ON oluline!
Ja, Prez, ei ole see keska ka nii hull midagi, kuigi raskem kindlasti kui 7. klass.
Vaporblast teenus Tallinnas
-
- Kontakt:
Kes oleks võinud arvata...
Kiitlesin ennist, et olen kaugõppija ja puha, kuid sel aastal tehti sellele kaugõppeosakonnale ärtust. Sellest aastast olen "Tallinna Polütehnikumi elektriseadmed ja süsteemid eriala 3.kursuse osakoormusega õppija (endine kaugõppija)".
Sõna-sõnalt maha kirjutanud "tõendist esitamiseks töökohale" selleks, et neid tabaks shokk, kui palju ma sel aastal töölt puuduma pean. Oli nii hea ja rahulik olla kaugõppes- 5 nädalat aastas,kuid nüüd tuleb 5 kuu peale koos lõpueksamitega 7 nädalat. Järjekordselt ei saa ma aru, kuhu oma nina pistsin.
Andeks,et seda siin kurdan, kuid keegi peab ju mind ära kuulama...
Kiitlesin ennist, et olen kaugõppija ja puha, kuid sel aastal tehti sellele kaugõppeosakonnale ärtust. Sellest aastast olen "Tallinna Polütehnikumi elektriseadmed ja süsteemid eriala 3.kursuse osakoormusega õppija (endine kaugõppija)".
Sõna-sõnalt maha kirjutanud "tõendist esitamiseks töökohale" selleks, et neid tabaks shokk, kui palju ma sel aastal töölt puuduma pean. Oli nii hea ja rahulik olla kaugõppes- 5 nädalat aastas,kuid nüüd tuleb 5 kuu peale koos lõpueksamitega 7 nädalat. Järjekordselt ei saa ma aru, kuhu oma nina pistsin.
-
- Tsikkel: DR650 "Sinine Kits"
- Kontakt:
ma ka seal koolis käind 4 aastatjukutom kirjutas:Kes oleks võinud arvata...

Suuu Zuuu Kiiiiiiii - aga kui ma suureks saan, siis kiman teist kõigist mööda :d <- nüüd ka mudas 

Esimene veerand möödas! 7 kolme, 1 neli ja 2 viite.Järgmine veerand peab rohkem tuupima, tahan 12 klassi ikka lõpetada
Viimati muutis taavi, 08 Nov 2004, 18:10, muudetud 1 kord kokku.
mjah, pühapäev masendav nigu alati, et homme kool
mul ju neid veerandite vahelisi vaheaegu pole
trein jõuludeni ühe hooga ära, ja sealt siis jaanipäevani ja nats peale ..
aga sellel aastal on siiamaani hinneteks olnud vaid 5-d ja 4-d..
et kui nii edasi läheb võib must veel asja saada

aga sellel aastal on siiamaani hinneteks olnud vaid 5-d ja 4-d..
et kui nii edasi läheb võib must veel asja saada

Real Hot Rods don't leak oil.
To hotrod: sama siin.Kõik kekutavad hmm paneks omme pidu.Ja siis käib fraas "ah õige teil on ju KOOL".Närvi ajab 

Elu algab 50ccm
http://www.pilt.ee/photo/102150/1765425/
müün rollerit: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=46871#46871

müün rollerit: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=46871#46871
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
Minul on lood sedasi, et kui ühes aines 35 tundi pole täis saanud, ei saagi ma veel ühtegi hinnet...Polegi veel hindeid.Kursusehinded tulevad peale vaheaega.Ja krt, seda ma kardan
primo@abituurium.edu.ee

primo@abituurium.edu.ee

Challenge the Adventure.Ride The World
-
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
tubli poiss. alusta eesti keele grammatikast ja kasuta oma tekstis peale tähtede ja tühikute kirjavahemärke ka.taavi kirjutas:esimene veerand möödas 7 kolme 1 neli ja 2 viite järgmine veerand peab rohkem tuupima tahan 12 klassi ikka lõpetada
näiteks:
esimene veerand möödas! 7 kolme, 1 neli ja 2 viite. järgmine veerand peab rohkem tuupima - tahan 12 klassi ikka lõpetada.
ikka teie
keelepede
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
-
- Tsikkel: why ze
- Tänanud: 1 kord
-
- Kontakt:
NII !
Samal ajal,kui suur seltskond sättis endale lipsu ja kingi,et Motoka ja Bajoka suurüritusel viibida, olin mina tules,kust väljusin võitjana- Tallinna Polütehnikum on lõpetatud ja üks rakenduslik elektrik (kes elektrist suurt ei tea
) on tööturul juures.
Ja sel ajal kui seesama seltskond möirgas Singer-Vingeriga võidu seal,kus nad seda tegid, olin minagi koos grupivendade ja eksamikomisjoniga napsilauas ja möirgasime laulada puhtas ekstaasis. Naisolevuste vähesuse tõttu tants jäi ära.
Minu lugupidamine õpetajale Natalia Tshurkina ja pedagoogile Rein Kask ning komisjonile Ain Saaret ja Hugo Tartlaan. Ja erisuured tänud endisele kaugõppeosakonna juhatajale Jüri Naelale, kes meile selle suunava ja julgustava jalahoobi õigesse kohta andis
Pidulik lõpuaktus 23.02.2005 13.00
Osavõtt ei ole kohustuslik ja pidu rohkem ei saa!
Tänan,et teadet lugesite!
Juku
Samal ajal,kui suur seltskond sättis endale lipsu ja kingi,et Motoka ja Bajoka suurüritusel viibida, olin mina tules,kust väljusin võitjana- Tallinna Polütehnikum on lõpetatud ja üks rakenduslik elektrik (kes elektrist suurt ei tea

Ja sel ajal kui seesama seltskond möirgas Singer-Vingeriga võidu seal,kus nad seda tegid, olin minagi koos grupivendade ja eksamikomisjoniga napsilauas ja möirgasime laulada puhtas ekstaasis. Naisolevuste vähesuse tõttu tants jäi ära.
Minu lugupidamine õpetajale Natalia Tshurkina ja pedagoogile Rein Kask ning komisjonile Ain Saaret ja Hugo Tartlaan. Ja erisuured tänud endisele kaugõppeosakonna juhatajale Jüri Naelale, kes meile selle suunava ja julgustava jalahoobi õigesse kohta andis

Pidulik lõpuaktus 23.02.2005 13.00
Osavõtt ei ole kohustuslik ja pidu rohkem ei saa!

Tänan,et teadet lugesite!
Juku
Ei ole olemas tigedaid inimesi, on hoopis vähe huumorit!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.