Soov osta oma esimene ratas (ise 164 cm)

Kasutaja avatar

sepp
Postitusi: 3828
Liitunud: 18 Mai 2004, 11:55
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Asukoht: Keila - Tallinn
Tänanud: 161 korda
Tänatud: 88 korda

Re: Soov osta oma esimene ratas (ise 164 cm)

Lugemata postitus Postitas sepp »

Rebaseonu kirjutas:
sepp kirjutas:

Just ja selle ma paneks rohkem ajudeta juhtide syyks kui selle syyks,et ratas oli liiga võimas.

Loomulikult on see nii. Mida ma tahtsin öelda oli see, et millegipärast on just nende võimsate baikide ostjate seas kõige rohkem neid, kel nupp ei noki või ei käi jõud rattast üle.

Sa millegipärast eeldad, et selle teema püstitajaga ei või midagi sellist juhtuda -- miks? Kuna ta on naine? Või kuna ta väidab, et temal on mõistus peas? Mu meelest on eeldus juba sellega olemas, et ta ise teab, et on täielik algaja, väga lühikest kasvu, naisterahvas, arvatavasti jõudu vähem kui meesterahval kuid sellegi poolest kohe tahab endale just baiki ja vist ka suht võimsat ja suurt.

Jõuga pole ratta juures midagi teha,ainult mõistusest piisab.Ei tasu naisi alahinnata kuna nad on naised ja nagu nad ei saaks millegagi hakkama ning kindlasti on kobamad kui mehed. Juhtuda võib muidugi igayhega kui hinnata ennast võimekamaks,aga see on juhi asi mitte ratta võimsuse. nagu 250 oleks nii ohutu,et sellega on juhtumine välistatud. 49ccm võrriga võib ka ennast vigaseks sõita.
räägin sellest hornetist mille lingi panin. Ratas sai ostetud ennem kui naisterahval yldse load tehtud sai. sõidukogemus null, esimene kogemus saadi autokoolis ja hakkasime tasapisi õhtuti käima ark platsil harjutamas. sai load kenasti tehtud, terve suvi sõidetud. krt. ma ei näe yhtegi pühjust miks oleks pidanud ostma esimeseks rattaks selle horneti asemel mõne 250ccm käki. hornet on minu arvates just mõeldd esimeseks rattaks ja naisterahvale sobilik. sai ise ka sellega sõidetud natuke ja linnas sõitmiseks kõvasti mugavam kui sportratas just juhitavuselt,isteasendilt ja oma kaalult mis on hästi jaotatud ära
Muidugi peab proovima ka teisi rattad ja vaatama millel on mugav istuda jne.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ainult naistele (mootorratturitele või lihtsalt huvilistele)”