Algaja otsib enduurot (pealkiri muudetud) → Re: KTM LC4 640 vs Yamaha TT600R

Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Re: KTM LC4 640 vs Yamaha TT600R

Lugemata postitus Postitas mella »

Tere, ma ei tea ka, kas osta sapakas või porsche, aga ilmselt ostan sapaka, sest porschega kogemus puudub.
Lammas oled mees, lammas ;)

Kõige odavam on sul osta juba piiratud ratas, sest piiramine maksab ca 3+k juurde. TTR-l on väntkäivitus, KTM-l on enamikel elekter + vänt, krossimudelid on ainult vändaga. Siit tuleb ka kaaluvahe - TTR kaalub samapalju, kui vändaga LC4. Ja vähem, kui elektriga LC4.
Kui TTR valid, siis vaata amorte - osad on öhlins, osa mingi muu. See mingi muu ei kannata kriitikat.
Mina valiks sellegipoolest LC4. Vesijahutuse ja E-stardiga.

ml1710p kirjutas:

Tervist!

Plaan siis üks nendest ratastest soetada. Aga kumb? Sõidaks pool ajast maastikul, pool asfaldil. Ise kaldun pigem sinna TT600Ri poole, sest KTMiga kogemus puudub. Kas TT600R`i piirata saab 25kw peale? Toob see piiramine olulise hinnalisa? Motodepoos peaks üks 2000.a. TT600R olemas olema aga see on 31kw ja seega on minu jaoks vaja piiraja peale panna (olen 18-aastane ja tahaks selle rattaga A4-kategooriat kevadel teha). Ja siis seda ka tahaks veel teada, et kui A1 on olemas ja tahad kuni 25kw lube teha kas siis peab ainult sõidueksami tegema ARKis?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”