Biker.ee foorumist - teata vigadest
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
Re: Biker.ee foorumist - teata vigadest
yanksel kirjutas:creativ kirjutas:tervitus tegijatele!
vot aru ei saa milles või kelles viga!?kontori arvutis Exploreris konkreetselt kiilub Biker avalehe kinni. jääb mõttesse mingiks viieks sekundiks. Firefox funkab täiega. Ja seda ainult avalehel. Koduses arvutis töötab superlux. Nii Explorer kui foxiga. Seal mul Windows XP. Tööarvuti on Vista põhine. Äkki siin mingi kala? Kas mõni flash või miskit paneb arvuti mõtlema? Pole üldse it valdkonnateadlik ja oskan heal juhul ainult probleemi enamvähem kirjeldada. Muust tsekkamisest ja sättimisest pole minust asja.
Oskab keegi kommida?Creativ, mul kodus Vista ja tööl XP ja reaktsioon on mõlemas samasugune nagu sul Vistaga, st aeglane, jääb miskiks ajaks mõtlema ja see "mõttepaus" tekkis kummalisel kombel umbes 1 nädal tagasi, enne ronis käbedalt nagu orav lehelt lehele. Teiste veebilehtedega sellist aeglust pole esinenud, seega ikkagi http://www.biker.ee`le iseloomulik eripära. Vist on nii?
just!
samad sümptomid! uhh! õnneks pole ma ainuke! juba mõtlesin et pean riistvara kaenlasse võtma ja itimeest tüütama
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.