Algaja otsib enduurot (pealkiri muudetud) → Re: KTM LC4 640 vs Yamaha TT600R

Teema algataja
Timo R.

Re: KTM LC4 640 vs Yamaha TT600R

Lugemata postitus Postitas Timo R. »

aga mina arvan, et kui sa tahad 50% sõita maastikul ja 50% asfaldil, siis ei saa sa kumbagi valikuga õnnelikuks. pane silmad kinni ja proovi ikkagi ette kujutada, kuidas sa põhiliselt oma ratta kasutust näed.
kui tahad asfaldi ratast, siis on valikut igale maitsele, kui maastiku ratast, siis soovitan sulle kindlasti võtta midagi kergemat kui TT600R (130+kg) või LC4 (samuti 130+kg). need sobivad heal juhul kruusale. Õhkjahutusega vana ratta jätaksin isiklikult kohe valikust välja. kuid maastikul on kaks asja, mis otsustavad: kaal ja amortide töö -see on fakt. mootor vaevalt et lahjaks jääb (vähemalt esimese ratta puhul mitte). selles mõttes olen nõus Mellaga (kiidab ta siis enda või naabrinaise "masinat") ja julgeksin samuti soovitada (kiita) KTM EXC-d. alates 2003 EXC WP amorid on juba kindlalt igas asendis TTR/LC4 omadest üle (kui sa just ÖHLINSiga TTR ei leia, aga sellel rattal on jälle kõik muu kiviajas võrreldes amortidega).
Eestis liikuvad EXC-d põhiliselt 450ccm ja suuremad nelarid (ilmselt põhjustatuna rahakamate meeste üldisest kompleksist osta ainult suuri ja väga suuri mootoreid :)))). minu arvamus on, et vähemalt ülemise otsa EXC mootorid (nelarid) on üldiselt "pommikindlad" -võid siit samast foorumist ka nende kohta juurde lugeda ja kasutajate käest juurde uurida. ka hetkel on turul täiesti müügis 525EXC, millel passis 12kW (arva ära, kelle oma!! :mrgreen: ). DRZ kohta olen kuulnud, et just mootorid ei ole eriti töökindlad, samas ise seda ratast omanud ei ole ja kuulujutte võib uskuda ja võib ka mitte uskuda.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”