Hakkab pihta :)

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Re: Hakkab pihta :)

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Krt, kui dokumendid on korras ja olemas, aga lihtsalt koju ununenud, siis sel puhul trahvi väänamine on tegelikult SIGADUS.
Vahel ikka juhtunud ja isegi vene ajal küsis politsei sellisel puhul raadio kaudu järele, kas sellisel vennal on dokumendid ja laskis siis näpuvibutuse saatel minema. Neil on ju tänapäeval viimseni kogu info saadaval nii sinu kui su tegude kohta.
See pole meie politsei. See on NENDE politsei. Ja kuni politsei ei taasta normaalset suhtumist kodanikesse, ärgu oodaku ka minult koostööd. Eeskirju täidan mina alati, aga seda austusest kaasliiklejate vastu. Nii ongi.

A eile õhtul nägin Tartus ka üht customi-meest. Veeres kenasti mööda juba vaikselt jäätuma hakkavat asfalti. Mina siiski veel ootan. Ei taha ratast lõhkuda, lisaks see soolavesi, mis minu vanakesest ratta kontidele teps mitte head ei tee.
Kõige karmim mees sel talvel on aga üks rollumees. Mõne nädala eest oli üks hommik, kus öine jäide oli külmunud autoklaasidel ja tänavatel paksuks mustaks jääks. Iga nurga peal oli mõni auto upakil - ja see hull tuli rolleriga ilma naelteta tööle nagu tirises.

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”