Algaja otsib enduurot (pealkiri muudetud)

Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Re: Algaja otsib enduurot (pealkiri muudetud)

Lugemata postitus Postitas mella »

ml1710p kirjutas:

Põhiline on asja juures aga see, et selle aja jooksul kui masin on müügis olnud, on katki läinud käimalöömisvänt ja siduriheebel koos õlipotskaga. On see normaalne, et sellised asjad katki lähevad? Käimalöömisvända kohta olen enne ka kuulnud, et KTMi omal tulevad nuudid kergelt maha. On see KTM siis tõesti nii sitasti kokku laotud, et sellised asjad katki lähevad. Üldse on KTMi kohta palju kriitikat liikvel. Ei tahaks hästi uskuda, et KTM peab vastu nagu mingi suvaline käkk.

Mulle tundub, et lisaks sellele, et sa tsiklitest midagi ei tea, ei oska lugeda ka.Ülalpool just kirjutasin, miks KTM kohta on kriitikat palju liikvel.
KTM ei osteta nurka seisma või asfaldil kruiisimiseks, sellega kukutakse palju. Loomulikult läheb sellise käsitlemise peale midagi ka katki. Lisaks on oluline tegur omateada targad "mehhaanikud", kes tsikli ehitusest essugi ei jaga ja tsikli lihtsalt "ära" remondivad.
Umbes 1997 aasta paiku hakkasid KTM tänavamasinad massiliselt tulema E-starteriga. kuidas saab korras masinal vänt katki minna, kui seda ei kasutata?

Ma ei viitsinud enda omal akut vahetada ja sõitsin pool hooaega väntstarteriga. Siiani on küljes. Kukkusin palju ja ainult 1x õnnestus pidurilink murda.

Miks vänt ja siduriheebel katki, küsi müüja käest. Ise need katki ei lähe. Tõenäoliselt on masinaga müügisoleku ajal kukutud ja kinniseid käekaitsmeid pole ka peal olnud.
Miks müüja neid vahetanud pole, kui katki? Autode müügil ma pole küll märganud, et keegi katkise starteriga masinat müüdud saaks.
Aga kui sa vaatad mingeid üliodavaid poolkatkisi masinaid, siis pole midagi õiendada, kui hind ja sisu kooskõlas on ;)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”