Motovõlgnikud

Rivox

Re: Motovõlgnikud

Lugemata postitus Postitas Rivox »

TERE!!
KAS Teie olite selle bike omanik numbrilaud on 94 NU ja vahetasit selle läppari vastu?Minuga vahetas vist see Värdjas bike bmw520 vastu .Räägin siis oma loo ära ,bemm oli mul auto 24 üleval pakkumisi tuli kuuajaga umbes 20.Aga mõtlesin et võiks bike ka proovida .Siis see värd saatis mulle kirja vahetusest seal oli igasugune jutt ,mis tehtud oli.Tuli tõi mulle kolme sõbraga bike ära .Bike asjatundjad olid ka kohal tõmbas oma yamu sealt vw transa pealt maha pani käima kõis neljaga mingit probla ei olnud aga siis hakkas kolmega käima .Pingeregulaatoris üks juhe särises ,see sokkis ,et vajab tuult (midaiganes).Aga mul onu ka mõtles ,et kusagil juhe annab maandust nagu teiegi oma probleemides kirjeldasite.Selle kolme pütta käimise koha arvasime ,et äkki küünlad või karpad mustad , hoopiski küünlajuhtmed äkki läbi.Siiski vahetasin ära, sest mina ei kujutanun ettegi mis jama nüüd välja tuli .Sellest ,ta ei rääkinudki mulle va värd...midagi.Kui ma ei oleks manuali otsinud ei oleks ma seda leidnutki.Biker foorum üks parimaid :bsmile:
Kui se teie yamaha FZR 600 91 a oli sooviksin rohkem teada selle kohta?
Ootaksin teie vastust hoolega .

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”