Endurod metsaradadele (Harjumaa)

Kasutaja avatar

Kangru
Postitusi: 422
Liitunud: 15 Juun 2007, 11:01
Tsikkel: Gas Gas 250 EC
Asukoht: Kiili vald

Re: Endurod metsaradadele (Harjumaa)

Lugemata postitus Postitas Kangru »

napalm kirjutas:

Esilekerkinud küsimusele enduro treeninglaagrist oleks üks põnev vastus vast ka selline.
Ajakiri Motokross ja Desert University korraldab koostöös vabariigi vastava valtkonna helgemate peade ja motospordi professionaalidega 3 päevase või enamuse soovikorral 4 päevase Enduro treeninglaagri koos kõige sinna juurde kuuluvaga. Koolitus sisaldab nii korraliku mx algkoolitust või vastavalt võimetele kui navigatsiooni koolituse (vabariigi kõvemate kartograafide ja navigeeriatega koostöös) ja veel palju muu vajalikuga nii enduro spordiks kui rally raidiks neile kes tahavad avastada maailma Eestist väljaspool. Esialgne kuupäev on 3-4-5 Juuli kuigi see hetkel langeb kokku Balti MV etappiga Lätis ja ka "GPSud Kotti" sarja viimase etappiga. Aga käib selgitamine kas kõik asjad ikka toimuvad nii nagu hetkel on kalendris kirjas või toimub Lätis muudatusi seega hetkel info mitteametlik. Aga vähemalt väike eelinfo enduro koolitustele neile kes tahavad natuke tõsisemalt või siis lõbusamalt asjaga kokku puutuda ja natuke seigelda. Sõita saab kõvasti igal juhul ainus piiraja on aeg ja raha paraku aga kõik on enamuse soovi järgi korraldatav nii, et kui asjad üleval huvilised palun vedage diskusiooni siis tuleb ka täpselt selline toode nagu teile just vaja on, et sõida turvalisemalt, targemalt ja kiiremini.
Täiendav info ilmub http://www.motokross.eu lehele ja järgmises 4jandas numbris kus ilmub ka Eesti Enduro MV väike ülevaatlik manuaal kuidas mida ja miks. :arrow: :idea: Seniks rõõmsaid treeninguid !

Ai kisub põnevaks. Bronnin ühe koha juba ära. Mul on ettepanek tõsta see eraldi teemaks, enduro, rally raid või midagi sellist. Jätame endurod Harjumaal ikka kes kus käis kuhu minek mis kell kokku saame teemaks. Paneks sinna juurde veel Napalmi posti enduro võistlustest rubriigist rahvaspordi karikas saaks ühe tipp topp huvitava teema mida arendada.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”