Moto Guzzi V7 Classic - on Eestis kellelgi?

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
Rebaseonu
Kontakt:

Moto Guzzi V7 Classic - on Eestis kellelgi?

Lugemata postitus Postitas Rebaseonu »

Pilt

On Eestis kellelgi? Või on keegi pikemat kasvu sellega sõitnud? Olen 190 pikk ja kardan, et jääb veits väikeseks ja jalad on vastu silindipäid? Suht madal ka teine.

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Re: Moto Guzzi V7 Classic - on Eestis kellelgi?

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Kui mingi ratas on mõeldud eurooplasele, siis on seda MG. Rätsepaülikond. Enamus MG omanikke on üdini rahul oma rattaga ja ei vahetaks seda millegi vastu.

Kevadel tuleb kindlasti ka proovisõidupäev Tallinnas. Küsi edasimüüjalt selle kohta infot.

Pezzi
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Pezzi »

Ei usu, et seda Eestis on. Üsna uus mudel ja väikse mootoriga ka, sellist huupi ei osteta.
Ise olen 184cm ja California seljas jalaruumi ülearu ei ole. Vasak silinder on tagapool ja see hakkab kergelt vastu säärt. Kui on huvi, võin Californiat katsuda anda, aga V7 koha pealt pole aidata millegagi :(

Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

Konkreetse mudeli kohta ei oska öelda, aga nii Norge kui Griso selga mahtusin oma 196cm pikkusega ära küll. Ütleks nii, et mahtumine ei olnud põhiline probleem, mis on meelde jäänud :wink:

Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

MG paadunud fännina olen võimaluse piires kõik proovisõidupäevadel pakutu läbi proovinud. Kasvu mul kah 195cm ja ei ole pidanud kordagi ruumipuuduse üle kurtma. Väike mootor on kaunis tuim ja igav, aga näiteks igapäevakasutuses olevaks kulguriks võiks V7 väga hea valik olla. Mul sõber pruugib 750 Nevadat praktilise sõiduvahendina suviti ja on rahul. Elamuse saamiseks peaks aga ikka 1200 mootori poole kiikama. 1200 Sport istus mulle hoolimata kasvust alla nagu valatud.

Suzuki GSX 750 Inazuma

M-G
Tsikkel: california touring1100

Lugemata postitus Postitas M-G »

oma 186 juures California 1100-ga probleeme pole, väga rahul

Kasutaja avatar

spinna

Muide, mis mulle MG'd proovides on alati meeldinud: jalgadel on SOE :)
Mitte häirivalt soe, vaid meeldivalt soe.

Vana MG-mehe tunned ära sellest, et ta ei komberda kangete põlvedega :D

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Oil-Cooled
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Oil-Cooled »

Ära jända nende retrodega, osta omale üks klassikaline Le Mans: http://cyclesncrap.blogspot.com/2009/03 ... iiice.html

BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750

Teema algataja
Rebaseonu
Kontakt:

Ma arvan, et need 1000...1200sed on kõvasti suuremad ja ruumikamad, kui väike. Vaadates piltidelt ja videotest koos sõitjaga tundub see V7C ikka üsna väike tegelikult. Samas need suured on veits liiga suured juba.

Kasutaja avatar

Hondarebel
Tsikkel: MotoGuzzi
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hondarebel »

See mudel tundub olema MG Nevada arendus: mootor ka sama MG smallblock.
Proovisõidupäev on parim variant, ütleks, et mina oma ca 183cm ja märja jopega 100 kg, saan ilmselt sama mõõtu MG Nevadaga hästi läbi :D

Peeter aka Hondarebel

aadress Valgamaa, proovimiseks kaugevõitu.

Think positive

Teema algataja
Rebaseonu
Kontakt:

Kui ma olen õigesti aru saanud, siis see V7 on Breva 750 baasil tehtud -- raam, mootor ja paljud jupid on samad. Kohaliku maaletooja lehel ja hinnakirjas pole sellest V7-st haisugi, kuigi see juba mingi poolteist aastat väljas.

bezdomn6i
Tsikkel: SR500

Lugemata postitus Postitas bezdomn6i »

V7 on Breva 750 baasil tehtud ja Breva 750 on Nevada baasil tehtud kuigi ühisosa peaks pisut väiksem olema kui esimesel paaril. Lahe ratas tudub oleva, aga ilma peale istumata tundub füüsiliselt veits väike olema...

Kasutaja avatar

spinna

Rebaseonu kirjutas:

Ma arvan, et need 1000...1200sed on kõvasti suuremad ja ruumikamad, kui väike. Vaadates piltidelt ja videotest koos sõitjaga tundub see V7C ikka üsna väike tegelikult. Samas need suured on veits liiga suured juba.

Kui tehnilistest andmetest vaatad, siis peaks (?) vist välja tulema, et mõõtudelt nad nii väga ei erinegi. Proovisin kunagi ka väikest Brevat ja minu arust oli põhiline erinevus mõõtmetelt ainult see, et ta oli kõhnem ja õblukesem. Suured on lihtsalt turskemad aga mitte suuremad. Võin eksida, aga millegipärast arvan, et ei eksi. Vähemalt mul tagumik ütles mulle proovisõitudel nii :)

Suzuki GSX 750 Inazuma

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas koi »

Tere.

Olen ka alati jõllitanud MG-d, kui juurde satun, aga sõita pole veel kahjuks saanud. Peal aeleda olen saanud ja põlved on miskipärast püttidesse puutund! Ei tea, kas sõidu ajal oleks sama jama?
Kui noored mehed vahivad naiste rindu pikalt, siis mina vahin pikalt MG mootorit, millelt ei saa silmi lahti! See on tõesti ilus!
Mul omal Honda CX 500, millel sama valemiga mootor, aga pütid on väiksemad, kuna on vedelik jahutus. Ned pütid ei jää põlvedele ette.
Edu klassikalise otsingul!

Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.

Teema algataja
Rebaseonu
Kontakt:

koi kirjutas:

Mul omal Honda CX 500...

Huvitav aparaat, ma polnud sellise olemasolust üldse teadlik (nagu kindlasti ka paljude teiste huvitavate asjade olemasolust).

koi kirjutas:

Edu klassikalise otsingul!

Siin on üks raske dilemma vaja lahendada. Süda ütleb et lahe oleks MG, Triumphi või Ducati modernne klassik, aga mõistus ütleb, et tuleks hoopis võtta Suzuki 650 V-Strom! (lol)

Zidist

Lugemata postitus Postitas Zidist »

Mine AS Loodus Invest Viljandi mnt. 18A vaata ja katsu neid Triumphe, mis seal väljas on ja V-Storm jääb ostmata :bsmile:

Scrambler on minu arust väga pilkupüüdev ning retrohõngust pakatav tsikkel.
Pilt

Kasutaja avatar

Romka
Tsikkel: MT-09
Tänanud: 18 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Romka »

Rebaseonu kirjutas:
koi kirjutas:

Mul omal Honda CX 500...

Huvitav aparaat, ma polnud sellise olemasolust üldse teadlik (nagu kindlasti ka paljude teiste huvitavate asjade olemasolust).

See ju Eestis päris levinud. Sai ka sellise omanik kunagi oldud.

K-175>Voshod>Pannonia>Jawa-350/360>IZ Planeta-5>Jawa-250>K-750>Dnerp-650>Ural-650>Honda CX500>Suzuki LS650>IZ Jupiter-1>Honda CN250> Honda CH250>Suzuki Burgman 400>Royal Enfielt-500>Suzuki VX800>Yamaha FZS-1000>Honda ANF-125>Honda Hornet-900>Yamaha MT09 gen2>Yamaha Mt-09 gen4
Kasutaja avatar

Divikas
Tsikkel: XLV 750R, CRF 300L
Tänatud: 49 korda

Lugemata postitus Postitas Divikas »

Paar aastat tagasi Soomes ilmunud ajakiri (nime hetkel ei mäleta) milles oli rohkem kui 100 tsikli sõidutestid, tegi väikese Brevia sõiduomadused üsna maha. Kokkuvõtev lause oli, et selline ratas sobib vaid eriti margitruule sõitjale.
Välimus on olnud MG-l minuarust läbi aegade väga ahvatlev aga ise eelistaksin heade sõiduomadustega ratast. Teisalt on selline mootori, siduri ja kardaani ühendus ilmselt üsna töökindel ja probleemivaba. Eks igal rattal omad head ja vead. Stiilne klassik on veel Kava W 650, väga kiidetud ratas ja hoiab ka suht hästi hinda. Selle ratta kohta on öeldud, et pilud tegid parema inglise ratta kui inglased ise kunagi teinud on.

http://motoreisid-motoreisid.blogspot.com/
Ida-Euroopa 2007, Ida-Euroopa 2008, Kesk-Aasia 2009, Kesk-Aasia 2010, Norra - Kaucasus 2011, Kaug-Ida - Mongolia 2012, Russkii Sever 2015, Pamir Highway 2016, Ukraina Karpaadid 2017, Koola poolsaar 2018, Volga jõgi 2019, Soome TET 2020, Skandinaavia 2021, Norra-Rootsi 2022, Läti TET 2023, Rootsi 2024

VäleKonn

Lugemata postitus Postitas VäleKonn »

Paar aastat tagasi Soomes ilmunud ajakiri (nime hetkel ei mäleta) milles oli rohkem kui 100 tsikli sõidutestid, tegi väikese Brevia sõiduomadused üsna maha. Kokkuvõtev lause oli, et selline ratas sobib vaid eriti margitruule sõitjale.

Pärast seda, kui eelmise aasta lõpus Berliini politsei ostis ligi 40 Norge 850 ratast eskortima VIP-e, vannuvad sakslased ka MG-d maapõhja.
Eks ole maitse asi, MG-l on siiski lisaks veel midagi, mida numbrid ei näita ja see tekitab Guzzisõltuvuse.

Kasutaja avatar

spinna

Mul õnnestus ühel proovisõiduüritusel väikest Brevat proovida ja suurt kohe vahetult peale seda. Pean ühinema arvamusega, et väike jättis sellise tuimavõitu, ülejuhitava ja pisut ebastabiilse mulje. Aga mingi õnnetusehunnik see ratas kah ei ole. Suur seevastu oli nii stabiilne tegelane, et mul hakkas sellega sõites sõna otseses mõttes igav. 1200 sport oli aga väga mõnus, kuigi suurest Brevast erineb ta tegelikult ainult mõningate detailikeste poolest. Küllap isteasend, mis ei ole nii püstine ( lenks madalam ja jalatoed pisut teise koha peal(?)), teeb asja lihtsalt elavamaks.

Suzuki GSX 750 Inazuma

dubweiser
Tsikkel: bmw r1150 gs adventure

Lugemata postitus Postitas dubweiser »

Rebaseonu kirjutas:

Pilt

On Eestis kellelgi? Või on keegi pikemat kasvu sellega sõitnud? Olen 190 pikk ja kardan, et jääb veits väikeseks ja jalad on vastu silindipäid? Suht madal ka teine.

krt, Kärdi sünnipäeval sa küll sellest ideest ei kõssanud.... aga noh ega ma palju ei mäleta ka. 8)

MG kohta ei oska kosta aga igaljuhul olen kindel, et Scrambleriga kulged sa täpselt samadest kohtadest läbi, kust V stromiga. Ainult, et 1 näeb lisaks veel hullusti kena välja :bsmile:

Teema algataja
Rebaseonu
Kontakt:

dubweiser kirjutas:

krt, Kärdi sünnipäeval sa küll sellest ideest ei kõssanud.... aga noh ega ma palju ei mäleta ka. 8)

Ega kõigest ei saa ju korraga rääkida, nüüd jääb järgmiseks korraks ka teemat. :bsmile:

dubweiser kirjutas:

MG kohta ei oska kosta aga igal juhul olen kindel, et Scrambleriga kulged sa täpselt samadest kohtadest läbi, kust V stromiga. Ainult, et 1 näeb lisaks veel hullusti kena välja :bsmile:

Tegel't on mul silm Scrambleri peal olnud juba paar aastat. Arvatavasti kui ikka läheb klassiku ostmiseks siis võimalik, et see on Scrambler. Samas selle MG juures mulle hullult meeldib see, et tal on maksimaalne väändemoment juba ainult ca 3000 pöörde juures, pluss kardaan. Mis Scrambleri pildi pealt ei paista on see, et ta kaalub ainult ca 10 kg vähem kui 1200GS!

V-Strom on jah kole aga suht odav, töökindel ja praktiline. See on kaudselt sama igivana teema, et igasugused disainvidinad on ilusad vaadata aga üldjuhul pole praktilised. Võid omale osta mingi ilgelt ilusa disaindiivani mille ilu kõik kiidavad, aga tegelikult istuda on seal üsna s***. (lol)

Kasutaja avatar

Oil-Cooled

Lugemata postitus Postitas Oil-Cooled »

Rebaseonu kirjutas:
koi kirjutas:

Mul omal Honda CX 500...

CX500 saab kena Cafe Racer'i teha: http://cyclesncrap.blogspot.com/2009/03/cx500-cafe.html

BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750

Teema algataja
Rebaseonu
Kontakt:

Guzzist ka Cafe versioon olemas. Ilusad asjad, pole midagi kobiseda.

Pilt

Tavaline:

Pilt

Kasutaja avatar

efendi
Mode
Tsikkel: KTM
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas efendi »

Lisaks valikusse ka Triumph Thruxton:

Pilt

Pilt

Pilt

i am not totally useless, i can be used as a bad example.

Kes mett teeb, see mett sööb!

Teema algataja
Rebaseonu
Kontakt:

Divikas kirjutas:

Stiilne klassik on veel Kava W 650, väga kiidetud ratas ja hoiab ka suht hästi hinda. Selle ratta kohta on öeldud, et pilud tegid parema inglise ratta kui inglased ise kunagi teinud on.

See tundub ka täitsa huvitav jah. Mulle japside tehtud asjad meeldivad. Kohe näha ka praktilisemat lähenemist standardvarustuses oleva keskhargi, elektri + jalgkäivituse ja alumiiniumvelgede (vs raskem kroom) näol.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”