algaja krossiharrastaja küsiks nõu?

Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Re: algaja krossiharrastaja küsiks nõu?

Lugemata postitus Postitas creativ »

reinuvader kirjutas:

Tänud neile kes juba vastavad!
Minuga ja oskustega on täpselt nii-ja naa.Üldiselt kui vaadata pilti mu ankeedi peatsis....siis hüppel on kõrgust-hoogu ja õnnelik lõpp st ilusti üle platoo ja tervena edasi.Samas olen ka üsna haledalt kukkunud ja seda just mõnel hüppel kus on millegi pärast visanud nii risti,et enam pole osanud kuidagi olukorda päästa ja on tulnud ette kukkumisi.Nt võiks tuua,et....Linte rada Räpinas,seal olev platoo...üle....Valgas,seal raja kaugemas osas(männi juures)kus on nagu topelt hüpe...üle...jne.
Samas kujutan,ette,et sellist nö trikitamist peaks ikka kellegi kogenumaga koos õppima.Seega kui kuskil raja ääres trehvan tulema,kellegi TEIE(siinkirjutajad)juurde sellise soovi-probleemiga,et õpetage palun...siis palun mitte välja naerda.
Edu Teile Rein.

ma nüüd täitsa vale mees rääkima, aga panin tähele sx sõitudel kus hüppeid rohkem kui rattad maas, et kui peale hüpet on kohe kurv siis püüavad tsikli maandumisel saada nö õigesse asendisse et kurvi minna. ja sis ni kui rattad just maast lahti saanud siis teevad lenksuga nõksu kurvi suunas ja pill võtab kohe külje ette. ehk nägin ma valesti a selline mulje mulle küll jäi et nii nad seal pidevalt tegid. :roll:

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”